kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Media Markt açılışından önce basına bilgi veren şirketin Türkiye yöneticileri (Solda) Nuri Topatan, Yıldız Asan ve Yaşar Korkmaz, Optimum Alışveriş Merkezi'ndeki açılışın büyük ilgi göreceğini iddia etti.

Kriz yüzde 100 büyüme hedefini değiştirmedi

26.11.2008
Media Markt Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan, dünyadaki ekonomik krize rağmen Türkiye'de yüzde yüz büyümeye devam edeceklerini açıkladı..
Türkiye'de 2009 yılında açacağı yeni mağazalarla bin kişilik ek istihdam yaratacağını iddia eden olan Media Markt, en düşük fiyat garantisi ve satış sonrası hizmetle krize rağmen büyüyeceğini savundu. Türkiye'deki yedinci, İstanbul'daki üçüncü mağazasını Kozyatağı Optimum Alışveriş Merkezi'nde hizmete açacak olan Media Markt, önümüzdeki ay Bursa'da bir mağaza daha açmaya hazırlanıyor. Media Markt Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Nuri Topatan, "2009 yılında yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Tabii ki ekonomik krizi görmezden gelmiyoruz. 2009 yılı, krizin etkilerinin ciddi şekilde hissedildiği bir yıl olacaktır. Tüketiciler harcamalarını azaltabilir, psikolojik faktörlerin de etkisiyle tasarrufa yönelebilirler. Ancak perakendeciler olarak içe kapanmak yerine etkin stratejilerle farklılaşmak, kriz dönemlerinde başarıya giden yolun kapısını açacak anahtar olabilir. Ekonomik kriz, Media Markt'ın agresif büyüme çizgisini değiştirmeyecek" şeklinde konuştu. Topatan, "Media Markt, girdiği her ülkede elektronik perakendecilik alanında ezber bozan bir strateji uygulayarak pazar liderliğine aday olmuştur. Dolayısıyla Türkiye'de de hedefimiz, pazar lideri olmaktır" dedi.