kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Kasım 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Körfezli Al Nahayan Aslantepe'yi kaptı Marmaris'e göz kırptı

DİLEK TAŞ
24.11.2008
Aslantepe Stadı'na ortak olan Al Nahayan'ın ailesi boş durmuyor. Ailenin bir başka üyesi Şeyh Tahnoon Bin Saeed Al Nahayan Marmaris'te otel arazisi ve tesis arıyor..
Galatasaray Spor Kulübü için yapılacak Aslantepe Stadı ve Ali Sami Yen projeleri için Eren Talu-Alke İnşaat'a yüzde 51 ile ortak olan Al Nahayan ailesi Türkiye'deki başka yatırım fırsatlarını değerlendiriyor. Abu Dabi'yi yöneten Al Nahayan ailesinin Türkiye'ye gelmesinden bir hafta sonra şimdi de aynı aileden Sheikh Tahnoon Bin Saeed Al Nahayan, Türkiye'de otel arıyor. Geçtiğimiz hafta Yunanistan'ın Aquis otel zincirini satın alan Al Nahayan'ın bu zinciri, aralarında Türkiye, Güney Kıbrıs ile Mısır'ın da bulunduğu Akdeniz ülkelerinde genişletme hedefinde olduğu öğrenildi. Bu arada Güney Ege Turistik İşletmeciler ve Otelciler Birliği (GETOB) eski Başkanı Cengiz Aygün, 10-15 günden bu yana Körfez sermayeli bir grubun Marmaris ve civarında emlakçılarla görüşerek bölgede arazi ve tesis aradığını söyledi.

EMLAKÇILARLA GÖRÜŞÜYOR
Körfezli grubun önce Muğla'da Ali Balkaner'den TMSF'ye geçen araziyi incelediği ancak şehir merkezine uzak olduğu için beğenmediği öğrenildi. Bunun ardından grup, Marmaris'in Hisarönü ve Orhaniye gibi bölgelerinde şehir merkezine 10-15 kilometre mesafede ve sahile yakın bölgelerde arazi ya da tesis arayışına geçti. Köfez sermayeli grup temsilcilerinin Marmaris'teki emlakçılarla bağlantı halinde olduğu ve son 10-15 gündür yoğun bir arazi arayışı içinde oldukları biliniyor.