kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Feyzan Ermeç 15 yıl ceza alabilir. Ancak eşi Serhat Ermeç parayı öderse cezada indirim yapılacak.

ABD'de lüks villa almayı planlamış

Recep AKTEPE SABAH
21.11.2008
Feyzan Ermeç'in çalıştığı bankadan 8 milyon YTL'lik vurgun yaptığı, ABD'de lüks bir villa almaya hazırlandığı ortaya çıktı..
Antalya'da müşteri ilişkileri yöneticisi olarak çalıştığı bankayı dolandırıp eşiyle kaçan ve çarşamba günü teslim olan Feyzan Ermeç (35) dün tutuklandı. Polisin araştırmasına göre Ermeç'in 8 milyon YTL'lik vurgun yaptığı, miktarın 12 milyon YTL'ye çıkabileceği öne sürüldü. Feyzan Ermeç'in Amerika'da lüks bir villa almak için bir emlâk firmasıyla pazarlık halinde olduğu da ortaya çıktı. Savcılık, Feyzan Ermeç ve Ağustos 2008'de evlendiği kocası Serhat Ermeç'e ait şirket ve Kadriye'deki plaj işletmesi ile tüm mal varlıklarına el koydu. Çiftin şirket ve mal varlıklarının 2 milyon YTL değerinde olduğu bildirildi. Önceki gün doktor kontrolü için adliyeye getirilirken el ele tutuşan Ermeç çifti dün adliyeye ayrı ayrı getirildi. Poliste susma hakkını kullanan Feyzan Ermeç savcılıkta yaklaşık 6 saat ifade verdi. Savcıya eşinin çektiği paraları mal varlığını satarak ödeyeceğini belirten Serhat Ermeç'in, vurgunun gerçek boyutunu öğrenince şaşkına döndüğü ifade edildi.

TUTUKLANDILAR
Savcı, ifadelerin ardından Feyzan Ermeç'i, "Bankacılık zimmeti", eşi Serhat Ermeç'i de "Zimmet suçuna iştirak" suçlamasıyla tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti. Nöbetçi Mahkeme, bankacı ve eşinin tutuklanmasına karar verdi. Antalya E tipi Kapalı ve Yarı Açık Cezaevi'ne götürülen Feyzan Ermeç'in başını öne eğerek ağladığı görüldü. Bu arada Feyzan Ermeç'in "Sabit olarak aldığım miktar yoktur. Lüks yaşam sürdüm. Aldığımın tamamınını da harcadım. Şeytana uyduk. Etkin pişmanlık hakkından faydalanmak istiyorum" dediği öğrenildi.