kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Kadınlar ile erkeklerin aslında aynı olan farklı davranışları!

Şu ana kadar yaşadığım ilişkilerime dayanarak kadınlarla erkeklerin bazen oldukça benzer; bazen de birbirlerinden çok farklı davranışlar içinde olduğunu düşünüyorum. Ama diğer tüm arkadaşlarım kadınlarla erkeklerin tamamen alakasız davranışlar sergilediğini söylüyor. (Damla A.)

Erkekler ve kadınlar ile ilgili hemen hemen herkesin ortak düşüncesi şu: "Erkekler ve kadınlar birbirinden farklıdır. Tek ortak özellikleri ise aynı türden olmaları." Yukarıda yazmış olduğum bu genel kanıya birçoğunuzun karşı çıkacağını sanmıyorum. Ama ben bu genel kanının artık geçerli bir kural olmadığını düşünüyorum. Ben, kadınlar ve erkekler ile ilgili artık şu kanı içerisindeyim: "Kadınlar ile erkekler aslında birbirlerine benzer. Bu benzerliklerinin ortak yanı da davranışları!" Şimdi gelin hep birlikte kadınlar ve erkeklerin aslında benzer olan davranışlarına madde madde bir göz atalım.

ALIŞVERİŞ HASTASI
Bir: Erkekler bir kadını elde etmek için onların peşinden bir çekirge gibi hoplayıp zıplarken, kadınlar da onların önünden bir tazı gibi koşar. Sonra kadınlar bir erkeği elde tutmak için bir çekirge gibi hoplayıp zıplarken, erkekler de onların önünden bir tazı gibi koşar.

İki: Erkekler kendilerini baskı altında hissettiklerinde içerler ve memleketi kurtarırlar. Kadınlar ise kendilerini baskı altında hissettiklerinde çikolata yerler ve alışveriş yaparlar.

Üç: Erkekler televizyonun uzaktan kumandasını ellerine geçirip saatlerce kanallar arasında 'zap!' yaparken, kadınlar ise telefonun ahizesini ellerine geçirip saatlerce 'chat!' yapıyorlar.

Dört: Erkekler klozetin kapağını yukarı kaldırmazken, kadınlar da klozetin kapağını aşağıya indirmezler.

Beş: Erkekler seks yaptığı kadının 'G noktası!' nın nerede olduğunu bilmezken, kadınlar da seks yaptığı erkeğin ne zaman orgazm olduğunu bilmezler.

Altı: Erkekler "Akşama ne yemek var karıcığım?" sorusuyla kadını canından bezdirirken, kadınlar da "Beni seviyor musun aşkım?" sorusuyla erkeği canından bezdiriyorlar.

Yedi: Erkekler bir tartışma esnasında kulaklarını kapatıp kadını dinlemezken, kadınlar da bir tartışma esnasında çenelerini kapatıp hiç susmazlar.