kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Gülmekten oynayamadık

Giriş Saati : 15.11.2008 14:17
Güncelleme : 15.11.2008 22:22
Yeni Haber
'Güneşin Oğlu' filminin setinde çok eğlendiklerini anlatan Özgü Namal, gülme krizine girdiklerini söyledi. Namal, senaryoyu okuduğunda geceyarısı yönetmene attığı mesajı da izleyicilerle paylaştı.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; bir programa konuk olan Özgü Namal, 'Güneşin Oğlu' filminin çekimlerinde çok eğlendiklerini anlattı.

ÖZGÜ NAMAL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


Namal, "Sette bulunduğum toplam 3 gün boyunca gerçekten çok eğlendim. Set eğlenceliydi çünkü rahattı. O kadar rahat ve huzurluydu ki; gerilmeye, stres olmaya vakit kalmıyordu zaten. Hoop bitiveriyor ve bir sonraki işe geçiyorsunuz. Gece sahnesi yoktu zaten. Gün bitince işiniz bitiyor" diye konuştu.

Çekimler sırasında zaman zaman gülme krizine girdiklerini ve bu yüzden çekimnlere devam edemediklerini anlatan Özgü Namal, "Muhteşem bir kriz anı var. Haluk abi, Bülent ve ben krize girdik. Sinirlerimiz bozuldu ve gülme krizine girdik" dedi.

Daha önce yönetmen Onur Ünlü'nün 'Polis' filminde de rol alan Özgü Namal, çok az iyi senaryo yazıldığını belirterek, şöyle konuştu:

"O kadar az güzel senaryo okuyorum ki.. O kadar iyi bir senaryoydu ki, ayıp olurdu oynamamak. Zaten gecenin bir vakti mesaj attım ona 'Onur duyuyorum seninle, böyle bir senaryo yazdığın için. İçinde olsam da olmasam da helal olsun böyle bir senaryo yazdığın için' diye. Gönülden desteklemek istedim hiçbir şeysiz. Kaldı ki ısrarla Onur'un bana rol yazacağı günü bekliyorum."