kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

''Yeni BMW 7 serisi'' tanıtıldı

AA
Giriş Saati : 12.11.2008 20:57
Yeni BMW 7 serisinin Adana'da tanıtımı yapıldı.

Borusan Oto Adana-Mersin Şubesi Müdürü Kerem Dicle Coşkun, HiltonSA Oteli'nde gerçekleştirilen tanıtımda yaptığı konuşmada, BMW 7 serisinin otomobil teknolojisinin ulaştığı son nokta olduğunu söyledi.

Otomobilin çok sayıda özelliğinin bulunduğunu ifade eden Coşkun, ''BMW 7 serisi diğer rakipleriyle karşılaştırıldığında daha az yakıt tüketiyor, buna karşın daha fazla güç üretiyor'' dedi.

Coşkun, otomobilin özelliklerine dikkati çekerek, şunları kaydetti: ''BMW 7 Serisi beşinci nesil stil, lüks ve sürüş deneyimine yepyeni bir yorum. BMW 750i, BMW 740i ve BMW 730d olmak üzere üç motor seçeneği ile pazara sunuluyor. Yeni BMW 7 serisinin tasarımı doğallık, üstün sportiflik ve keskin zarafet için bir örnek teşkil ediyor. Otomobil özgün bir şekilde modern ve çağdaş görünüm sergilemekte ve yepyeni motor yelpazesini en yüksek standartlarda sunmakta. Düşük ağırlık mühendisliği ve yenilikçi süspansiyon teknolojisi sayesinde, lüks otomobil sınıfı içinde dinamik sürüş kalitesini eşsiz bir şekilde sağlıyor.''

Coşkun, otomobilin iç tasarımının ise modern, saf ve lüks bir görünüm sunduğunu kaydetti.
Konuşmaların ardından otomobilin tanıtımı yapıldı.

Borusan Otomotiv BMW Satış Müdürü Faik Akkök de yeni BMW 7 serisinin sahip olduğunu teknolojik özelliklerle segmentinde fark yaratacağına inandıklarını ifade etti.
Haberin fotoğrafları