kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Kasım 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Film gözlerimi doldurdu

Giriş Saati : 15.11.2008 12:16
Güncelleme : 15.11.2008 22:22
Yeni Haber
Çağan Irmak'ın filmi 'Issız Adam' fondaki nostaljik şarkılarla da çok konuşuluyor. Herkes 'Yalnızım Ben' parçasının yer aldığı albümü aramaya koyuldu bile... Şarkıyı seslendiren Nil Burak da hatırlanmaktan memnun: Gençlere nostaljiyi sevdirmemiz gerek...

NİL BURAK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Sahne 1: Ada, Nil Burak'ın çok az bulunan 'Gözünüz Aydın- Yalnızım Ben' 45'liğini alıyor ve Alper'in evine gidiyor. Gözlerine inanamayan Alper hemen plağı, plak çalara koyuyor. Ve şarkı başlıyor... 'Yalnızım ben çok yalnızım... Buymuş benim alın yazım...' Sahne 2: Alper, Ada'dan bu şarkıyı gözlerini kapatarak dinlemesini istiyor ve 'Bu seslerin, bu kayıtların ruhu artık hiçbir albümde yok. Kadife gibi... Dinle bak, sanki yanıbaşında çalıyor... ' diyor. Sahne 3: Ada büyüleniyor, başka bir dünyaya gidiyor. Tam bu sırada Alper, gözleri kapalı olan Ada'ya yaklaşıyor ve dudağına bir buse konduruyor. Ve işte o anda izleyenler de 'Yalnızım Ben' şarkısı eşliğinde, Ada ve Alper'le birlikte, tutku dolu bir aşkın her haline tanık oluyor.

Eleştirmenlerin Türk sinemasının 'Love Story'si dediği film, Nil Burak, Ayla Dikmen, Semiramis Pekkan ve Sezen Aksu'nun nostaljik şarkılarıyla da izleyenlerin yüreğine ok gibi saplanıyor. Biz de filmin en etkileyici sahnelerinden birine şarkısıyla can veren Nil Burak'la bu filmi, o sahneyi, eski plakları, eski aşkları konuşalım istedik.

* HABERİN TAMAMI GÜNAYDIN'DA