kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Kasım 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kriz öncesi 3.2 milyar $ nakde 'harca' diyenler şimdi 'tut' diyor

07.11.2008
Turkcell Genel Müdürü Ciliv "Krizden önce 3.2 milyar $ nakite 'çok fazla, harcayın!' diyenler şimdi 'harcamayın tutun' diyorlar. Biz frene fazla basmadan yatırıma devam edeceğiz" dedi..
Turkcell üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı. Son çeyrekte yaklaşık 1 milyon net yeni abone alan şirket gelirini de 2milyar 55 milyon dolara çıkardı. Turkcell üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı. Son çeyrekte yaklaşık 1 milyon yeni abone alan şirketin toplam abone sayısı 36,3 milyon oldu. Bu yılın ikinci çeyreğinde geliri 1 milyar 755 milyon dolar olan Turkcell'in, 31 Ekim itibariyle 2 milyar 55 milyon dolar gelir elde ettiği belirtildi. Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv 3 çeyrek sonuçlarını açıkladığı toplantıda kriz ortamında nakit pozisyonda olmalarının şirketi güçlendirdiğini kaydetti. Ciliv, "Bize daha önce 'nakitiniz çok, harcayın' diyenler, şimdi 'nakit çok değerli tutun' diyor. Biz zaten temkinli gidiyoruz. Krizin daha nereleri etkileyeceğini bilmiyoruz" diye konuştu.

FRENE BASMIYORUZ
Şebeke yatırımlarına ve teknoloji yatırımlarına devam edeceklerini vurgulayan Ciliv, "Biz müşterilerimizin hizmet kalitesini artırmak için yatırım yapmaya devam edeceğiz. Erzurum'dan sonra Diyarbakır'da da açtığımız çağrı merkezi ile Türkiye'ye yatırıma devam ediyoruz. Frene fazla basmadan yatırıma devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Ciliv, döviz kurundaki hareketliliğin, gelirlerinin yüzde 97'si YTL üzerinden Turkcell'in son çeyrek sonuçlarını etkilemesinin kaçınılmaz olduğunu sözlerine ekledi.