kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Kasım 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Gaf üstüne gaf

Giriş Saati : 07.11.2008 16:02
Güncelleme : 07.11.2008 21:57
Yeni Haber
Beyaz, canlı yayında Erol Evgin'e bir kaç kez 'Uğur abi' deyince hem haline güldü hem de canı sıkıldı. Ancak Evgin'in yaptığı gaf Beyaz'ınkileri unutturdu...

televizyongazetesi.com'un haberine göre; önümüzdeki yıl 40. sanat yılını kutlamaya hazırlanan Erol Evgin, bir programa konuk olarak konserler ve bütün albülerinin biraraya getirileceği bir box ile bu özel yılı kutlayacağını belirtti.

Bu arada bir kaç kez Evgin'e 'Uğur abi' diye hitap eden Beyaz'a Erol Evgin 'Uğur kim?' diye sordu. Herkesi güldüren bu yanlışı Beyaz bir kaç kez daha tekrar etti. Daha sonra "Programa girmeden önce Uğur Dündar'ı izledim de ondan" diyerek durumu kurtarmaya çalışan Beyaz, bir kez daha aynı şekilde Evgin'e hitap edince iyice keyfi kaçtı. Erol Evgin, makyaj odasında da Beyaz'ın kendisine 'Uğur abi' dediğini söyledi.

Beyaz daha sonra Kanal D'de kendi programına konuk olan Erol Evgin'e eski fotoğraflarından yaptıkları bir sürprizi anlattı. Bu sırada Beyaz, şaşırarak Evgin'e yine 'Uğur abi' diye hitap etti. Ekran başındakileri ve stüdyodakileri güldüren bu gaftan sonra Beyaz, "Ben gideyim mi? Gidin derseniz ben gideyim? Eğer beni seviyorsanız artık ben size Uğur abi diyeyim. Demeyeyim dedikçe diyorum" dedi ve yaptığı yanlışlığa canı sıkılarak sorusunu sormakta zorlandı. Beyaz'ın imdadına Meral Okay yetişti.

Programın sonunda ise Erol Evgin, Beyaz ve Meral Okay'ı program yaptığı mekana davet etti. Ancak Evgin, Beyaz'ın program boyunca yaptığı 'Uğur abi' gafını unutturacak bir söz etti. Evgin, "Cumartesi gelin bekliyorum. Her cumartesi oradayım. Anneyle babayı da bekliyorum" dedi. Babasını 15 sene önce kaybeden Beyaz, bu sözler üzerine "İnşallah. Babamı artık getirmem biraz zor olur da.. Bir 15 sene oldu rahmetli. Ama annemle beraber seve seve geliriz" diye konuştu. Evgin, bu sözler üzerine bilmediğini ifade eden bir yüz ifadesiyle kaldı. Beyaz ise bu kez Erol Evgin'e imalı bir şekilde "Teşekkür ederiz 'Uğur abicim' sağolasın" diyerek Evgin'i yolcu etti.