kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Kasım 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Malatya ve Sivas'ta elektrik kesintisi

Giriş Saati : 07.11.2008 14:35
Güncelleme : 07.11.2008 21:57
Yeni Haber
Malatya'da pazar günü bazı bölgelere 8 saat süreyle elektrik verilemeyecek.

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş (FEDAŞ) tarafından yapılan yazılı açıklamada, Devlet Hastanesi tarafından yaptırılan yeni trafonun montajı nedeniyle 9 Kasım Pazar günü kentin bir bölümünde, 8 saat süreyle elektrik kesintisi uygulanacakğı bildirilip, vatandaşların tedbirli olmaları istendi. Pazar günü 08.00- 16.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek olan yerler şöyle:

"Kanalboyu MİT Binası ve civarı, Orduevi, Hastane Caddesi kısmen, Vali Konağı, Dr. Hikmet Fırat Sok. kısmen, Mehmet Buyruk Caddesi kısmen, Halk Evi ve civarı, Hürriyet Parkı ve civarı, Kanalboyu Hamit Fendoğlu Caddesi ve Yunus Emre Caddesi, Battalgazi Mahallesi kısmen, Ömerefendi Sokak, Sinema (Beşkonaklar) Caddesi kısmen, Saray Mahallesi, Belediye Nikah Salonu ve civarı, Ş.K.Ö. Endüstri Meslek Lisesi, Halk Eğitim Merkezi ve civarı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve civarı."

SİVAS'TA ELEKTRİK KESİNTİSİ

ÇEDAŞ tarafından yapılacak çalışmalar nedeniyle kentin bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

ÇEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, 8 ve 9 Kasım 2008 günü kentin bazı bölgelerinde yapılacak olan tesis çalışması nedeni ile zorunlu elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi. Açıklamada, 8 Kasım 2008 Cumartesi günü Kümbet Mahallesi ve Gazi Lisesi civarında saat 08.00 ile 16.00 arasında, 9 Kasım 2008 Pazar günü de saat 07.00 ile 15.00 Gazi Lisesi civarı, Emek, Diriliş, Selçuklu ve Tuzlugöl mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

(İHA)