kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Kasım 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Jülide Ateş, göz önünde olan biri olarak cildine çok iyi baktığını söylüyor.

Cilt bakımıma ekstra özen gösteriyorum!

06.11.2008
Olay'ın Regenerist serisinin Türkiye elçisi olan 1990 Türkiye güzeli, başarılı haber spikeri Jülide Ateş, yüz bakımının kendisi için çok önemli olduğunu söylüyor. İşte anlattıkları:

* Kendinize ait güzellik sırlarınız var mı?
Kendimi genç hissetmek için düzenli olarak spor yapıyor, beslenmeme dikkat ediyorum. Tabii cildimin genç görünmesi de benim için çok önemli. Senelerce ekranda yüzüyle yer alan biri olarak, cildime ekstra bir özen gösteriyorum. Cildim, benim için fiziksel görünümümün en önemli parçası. Cildimin, uzaktan bakıldığında güzel görünmesinin yanında, yakından bakıldığında da pürüzsüz ve genç görünmesi benim için çok önemli. Bu nedenle gündüz kremi, gece kremi, göz serumu, UV losyon ve serumdan oluşan bir cilt bakım serisi kullanıyorum.

ÇOK TİTİZLENİRİM

* Kullandığınız ürünlerden genelde neler beklersiniz?
Gözle görülür neticeler elde edebileceğim bir performans bekliyorum. Yaşım ilerlese bile hem sağlık olarak hem de görünüm olarak kendimi genç hissetmek istiyorum. Bu nedenle cilt bakımı konusunda zorlu işlemlere başvurmadan, etkili sonuçlar alabileceğim ürünleri tercih ediyorum. Cilt bakım ürünümü titizlikle seçiyorum, önce çok detaylı araştırmalar yapıyorum ve ürüne güvendikten sonra kullanıyorum.

* Sizce genç, sağlıklı bir cilde sahip olmanın altın kuralları nedir?
Altın kural denir mi bilmiyorum ama sonuçta, birçoğumuz yaşadığımız stresi, huzur ve sükunet ile dengeleyerek gençliğimizi korumaya çalışıyoruz. Ekranda senelerce yüzüyle bulunan, günde birkaç kez makyaj yapılan biri olarak cilt bakımıma hep ekstra özen gösterdim. Bir tüketici olarak, kullandığım her ürünün içeriğini çok detaylı incelerim. Örneğin şu an kullandığım ürün de peptid bazlı bir ürün, aminopeptid kompleksi içeriyor.