kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Suri

Hollywood'un en 'baba' adamları!

05.11.2008
Geçmişte gözleri işlerinden, çapkınlıktan ya da alkol gibi kötü alışkanlıklardan başka bir şey görmeyen Hollywood ünlülerine, babalık yaradı. İşte Hollywood'un çocuklarına aşık babaları.....
Tom Cruise
46 yaşındaki Tom Cruise, küçük kızı Suri'nin doğumuyla hayatının tamamen değiştiğini söylüyor. Geçmişte sadece kariyer odaklı bir hayat süren ünlü aktör, "Suri bana aile olmanın önemini kavrattı. Onun sayesinde diğer çocuklarım Isabella ve Connor'la da ilişkim kuvvetlendi" diye konuşuyor.

TOM CRUİSE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Matthew McConaughey
Geçmişte başı defalarca uyuşturucu nedeniyle derde giren Matthew McConaughey; 3 aylık oğlu Levi'nin doğumuyla birlikte, partilerde boy gösterip, taşkın hareketler sergilemeyi bıraktı. Artık en büyük eğlencesi, oğluyla birlikte yürüyüşe çıkmak.

MATTHEW MCCONAUGHEY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Matt Damon
Geçmişte tam bir işkolik olan Matt Damon, artık önceliğinin iki yaşındaki kızı Isabella'dan yana olduğunu söylüyor: "İşten eve gitmek için can atıyorum. Kızımı her an özlüyorum."

MATT DAMON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Ben Affleck
Aktör Ben Affleck, kızı Violet'nin hayatında yarattığı değişimi şöyle anlatıyor: "Eskiden hayatım poker masasında, içki şişelerinin arasında geçerdi. Artık kızımla birlikte parklardayım."

BEN AFFELCK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Joel Madden
Nicole Richie ve Joel Madden'ın 8 aylık kızları Harlow Winter Rose, ünlü müzisyenin ilham kaynağı oldu. Yeni albümünde kızı için yaptığı bestelere yer veren Madden, "Kızım insanlara, özellikle de hayranlarıma verdiğim değerin artmasını sağladı. Onlar da birilerinin çocukları oldukları için benim gözümde Harlow kadar kutsallar" diyor.

Brad Pitt
Angelina Jolie ile birlikte kendine 6 çocuklu bir yuva kuran Brad Pitt'in hayata bakışı tamamen değişti. Geçmişte zamanının çoğunu motosiklet yarışlarında geçiren ünlü aktör, artık her fırsatta çocuklarıyla birlikte oluyor.

BRAD PİTT FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

David Arquette
David Arquette 1997'de verdiği bir demeçte, "Ben kavgacı bir adamım" demişti. 4 yaşındaki kızı Coco'nun varlığı, onu hassas bir insan haline getirdi. Ünlü aktör, "Sabahları erkenden kalkıp kızıma kahvaltı hazırlamaya bayılıyorum" diyor.
Haberin fotoğrafları