kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Dizinin yönetmeni Faruk Teber'le çalışmanın da kendileri için bir şans olduğunu söyleyen başarılı oyuncu, "Bu diziyi kabul etmemin nedenlerinden biri Faruk Teber'in çekmesi. Çok titiz ve dikkatli bir şekilde çalışıyor" diyor.

atv yeni dizisinde tersane kazalarına dikkat çekiyor

MUSTAFA KIZIL
05.11.2008
atv'nin yeni dizisi 'Cennetin Çocukları'nın ekrana gelmesi için sayılı günler kaldı. Tülin Özen ve Cansel Elçin'in başrollerini üstlendiği dizi, farklı senaryosuyla dikkat çekiyor. Dizinin başrol oyuncuları "Biz gerçekçi bir hikayeyi, gerçekçi karakterlerle anlatmaya çalıştık. Kahramanlar yaratmadık" diyor..
atv, yeni dizisi 'Cennetin Çocukları' ile bu sezon da izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Önümüzdeki haftalarda izleyicilerle buluşacak olan dizide 'Kırık Kanatlar' ve 'Hatırla Sevgili'de canlandırdığı karakterlerle kısa zamanda izleyicinin beğenisini kazanan Cansel Elçin ve 'Beyaz Gelincik'te Meryemce karakteriyle herkesin sevgilisi olan Tülin Özen başrolleri paylaşıyor.

Kadrosu çok zengin
Dizinin oyuncu kadrosunda bu ikilinin yanı sıra; Emel Gölgeçen, Ali Başar, Cüneyt Çalışkur, Nazan Çalışkur, Cem Özenen, Mine Teber ve Okan Selvi de yer alıyor. Gold Film'in yapımını üstlendiği dizinin senaryosu ise Oya Yüce, Nuray Uslu ve Engin Alkan'a ait. Yönetmen koltuğunda da Faruk Teber oturuyor. Dizide; istemeden evlenen bir kadının, cinnet getirip kocasını öldürmesi ve cezaevine düşmesinin ardından yaşadığı dram, ayrıca tesadüf eseri mühendis Tuğrul'la karşılaşmasıyla ortaya çıkan olaylar anlatılıyor.

Romantik bir aşk yok
Daha önce hep dönem dizilerinde oynayan Cansel Elçin, 'Cennetin Çocukları' ile ilk kez günümüzde geçen bir hikayede kamera karşısına geçmiş oluyor. Dizide idealist bir mühendisi canlandıracak olan yakışıklı oyuncu, gerçekçi bir hikayeyi gözler önüne serdiklerini ve bir kahraman yaratmadıklarını söylüyor. Elçin "Dizinin hikayesi güncel. Senaristler ve yönetmenle beraber uzun süren bir ön çalışma yaptık. Çok gerçekçi bir hikaye ve gerçekçi karakterler... Bildiğiniz dizilerdeki gibi romantik bir aşk hikayesi yok. Bir kahraman yaratmadık. Her şeyi karakterlerin gözünden görüp, onlarla beraber yaşacağız" diyor. Dizinin tersanelerdeki ve inşaatlardaki çalışma güvenliği konularına da dikkat çekmeye çalışacağını söyleyen Cansel Elçin şöyle devam ediyor: "Canlandırdığım karakter başta inşaat mühendisiydi ama onu tersane mühendisi olarak değiştirdik. Ön hazırlığı en az iki ay sürdü. Bu ön çalışmanın hep içerisinde oldum. Sıradan bir dizi de yapmak istemedik. Bir mesajı olsun istedik. Tersanelerdeki kazalara, daha doğrusu çalışma güvenliği konusuna da dikkat çekmek istedik."
Haberin fotoğrafları