kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tecrit edilmekten mobil hızlı internetle de kurtulacağını söyleyen KKTCELL Genel Müdürü Dağhan Fellahoğlu 3N hızında internetin Kuzey Kıbrıslıların hayatını değiştirmeye başladığını vurguladı.

Kuzey Kıbrıs tecridi 3N'li mobil internetle aşacak

TİMUR SIRT
01.11.2008
KKTCELL ilk gün 10 bin 3N SIM kartın tümünü sattı Genel Müdür Fellahoğlu "Dünyaya bağlanıp tecriti aşmanın yolu da mobil hızlı internette" dedi..
Kuzey Kıbrıs Turkcell 14 Ekim'de başladığı 3'üncü Nesil (3N) mobil hızlı internet hizmeti için getirilen 10 bin SIM kartın tümü 2 haftada satıldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin tecrit edilmekten kurtulmasının bir yolunun da mobil hızlı internet olduğunun altını çizen Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Dağhan Fellahoğlu, "Bu başkaları için sıradan bir hizmet olarak görülebilir. Ancak bizim için öyle değil. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni dünyaya bağlamak için 3N uyumlu bir SIM kartın yeterli olacak. Bu yüzden sloganımızı 'Dünyaya bağlanın' şeklinde belirledik" dedi.

ÖĞRENCİDEN BÜYÜK İLGİ
Bayilerin önünde ilk günden kuyruklar oluştuğunu kaydeden Fellahoğlu, "Biz ilginin bu kadar büyük olacağını beklemiyorduk. Ancak ilk gün 10 bin SIM kartın tümünü bayilerimize sattık. Herkes araya adam koyup SIM kart almaya çalıştı. Şu anda 3 bin aktif 3N abonemiz var. Altyapıdaki yoğunlaşmalara göre ayarlamaları yapmadan yeni SIM kart satışı yapmıyoruz." İnternet kullanımının öğrenciler arasında çok yaygın olduğunun altını çizen Dağhan Fellahoğlu, "512 KB'lik ADSL servisinin kalitesinden ve hızından memnun kalmayan ya da ulaşamayan öğrenciler 3N servisine en çok ilgi gösterenler arasında yer alıyor. Öğrenciler aileleriyle dizüstü bilgisayarlarından bağlanarak görüntülü sohbetleri kesilmeden konuşabiliyor" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları