kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bayramda yıldızlar nerede?

Giriş Saati : 04.11.2008 10:51
Güncelleme : 04.11.2008 23:52
Yeni Haber
Kurban bayramının kış mevsimine denk gelmesi nedeniyle, tatil alternatiflerinde sanatçılı programlar ön palana çıkmaya başladı.

Vatandaşların Kurban Bayramı'nda daha çok ılıman bölgelere ve aktivite imkanı fazla tesislere yönelmesi bekleniyor.

Bu kapsamda, kış mevsimine denk gelen bayramda yerli turist çekmek isteyen oteller ve tur operatörleri, sanatçılı programlara hazırlanıyor. Hatta bazı şarkıcıların çıkacakları oteller şimdiden belli oldu.

Buna göre, Antalya'da Sungate Port Royal'de bayramın ilk gecesi Serdar Ortaç ve üçüncü gece Candan Erçetin sahne alacak. Rixos Premium Belek'te Enbe Orkestrası, Titanic de Luxe Beach&Resort Hotel Lara'da Funda Arar ve Volkan Konak program yapacak. Limak Atlantis'te bayramın ikinci günü Eda-Metin Özülkü, Concorde Deluxe Otel'de bayramın 3. günü Erkan Güleryüz tatilcilerle buluşacak.

Ayrıca, Wow Kremlin Palace'da da Sibel Can ile Ferhat Göçer, bayramın farklı günlerinde sahneye çıkacak. Miracle Resort Hotel Lara'da İbrahim Tatlıses ve Ebru Gündeş, Limak Limra Hotels& Resort Kemer'de İbrahim Tatlıses ve Ziynet Sali, farklı günlerde tatilcileri coşturacak.

Kış mevsimine denk gelecek Kurban Bayramı'nda termal otelleri tercih edecekler için Ferhat Göçer Oruçoğlu Termal Resort'da, Deniz Seki İkbal Deluxe Thermal Otel'de, Kubat ve Metin Şentürk ise Korel Thermal Otel'de programa çıkacak.

(AA)