kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Erken rezervasyona indirimli tatil

Giriş Saati : 04.11.2008 10:54
Güncelleme : 04.11.2008 23:52
Yeni Haber
Tur operatörleri de Kurban Bayramı'nda yurt içindeki otellere ilginin iyi olacağını düşünüyor.

Etstur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, mevsim itibariyle kapalı aktivite alanları bol, ılıman yerlerdeki tesislerin ilgi göreceğini umduklarını söyledi.
Bu nedenle, daha çok sanatçıların sahneye çıkacağı tesislere ilgi beklediklerini anlatan Özbek, ''Kurban bayramı periyotu en az beş gece 6 gün konaklamaya tekabül etmekte. Özellikle bayram yaklaştığında Cuma gününün tatil olacağını ümit ediyoruz. Böylece 7-8 güne çıkacak bir tatil imkanı olacak. O nedenle, ünlü sanatçıların program alternatifleri üzerinde duruldu'' dedi.

Özbek, bayram tatilinde 70 YTL'den 300 YTL'ye kadar her keseye uygun değişik tatil seçeneklerinin bulunduğunu ifade ederek, 24 Kasım'a kadar rezervasyon yapanlara yüzde 25'e varan indirim kampanyası başlattıkları da duyurdu.

Didimtur Operasyon Şefi Garen Bulur da bayramda, Akdeniz bölgesi ile termal turizmin yapılabileceği yörelerin ilgi çekebileceğini dile getirdi.
Bulur, ''Çalıştığımız birçok tesis sanatçılı gala programlarını belirledi ve misafirlerimizin gün boyunca hoşça vakit geçirebilmelerine olanak sağlayacak aktivitelerden oluşan hazırlıklarını tamamladı'' diye konuştu.
Jolly Tour Acentalar Sorumlusu Ferhat Kuşçu ise Kurban Bayramı'nda Ramazan Bayramı kadar yoğun ilgi beklediklerini bildirdi. Sanatçılı programların, bayramın ikinci günü başladığını ifade eden Kuşçu, erken rezervasyon yaptıranlara da yüzde 25 indirim uygulandığını söyledi.

AA