kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sol şerit

27.10.2008
Doğru hava basıncı hayat kurtarıyor
Mıchelın'in, sürücüleri lastiklerde düşük hava basıncının trafikte yarattığı tehlikelere karşı bilinçlendirmek için başlattığı "Lastiklerde Doğru Hava Basıncı" aktiviteleri bu yıl da devam ediyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'in ardından bu yıl Bursa'nın da aralarında bulunduğu dört ilde düzenlenecek etkinliklerde, karayolu hareketliliğinin güvenli hale getirilmesinde lastiklerin rolüne dikkat çekiliyor.

Artık lastikler konuşmaya başladı
Pırellı "Akıllı Lastik Cyber Tyre" ile lastik teknolojisinde yeni bir dönem başlatıyor. Lastiğe takılan çip sayesinde lastiklerin durumu ve yol koşullarını araca ve sürücüye aktaran "Cyber Tyre", aracın elektronik kontrolünü daha etkin bir hale getirerek güvenliği en üst düzeye çıkarıyor.

Otoda satış kampanyaları tam gaz

* Nissan kampanyasında, Navara X-Trail için 20 bin YTL'ye 12 ay yüzde 0.99 faiz uyguluyor. Qashqai 2.0 lt modeli için 15 bin YTL'ye kadar, Note modeli için ise 10 bin YTL'ye kadar 12 ay yüzde 0.99 faiz imkânı sunuyor.

* Peugeot'nun Autoshow'a özel olarak sunduğu avantajlar ekim ayı sonuna kadar yepyeni koşullarla devam ediyor. Artan kura rağmen Peugeot ekim sonuna kadar fiyatlarını indirdi. Autoshow Fuarı sırasında sunulan avantajlara ek olarak Peugeot 407, Bipper ve Partner Origin modellerinde bugünden itibaren artı bin YTL indirim sunuluyor. Peugeot 407 modelinde 5 bin 500 YTL'ye, Bipper modelinde ise 2.000 YTL'ye varan indirim tutarları dikkat çekiyor.