kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Polis gibi davranıp yağma yaptıklar

Giriş Saati : 04.11.2008 14:35
Güncelleme : 04.11.2008 23:52
Yeni Haber
Kocaeli, İstanbul, Bolu ve Bilecik'te polis gibi davranarak durdurdukları kamyonlardaki malları yağmaladıkları iddia edilen suç örgütünün 20 üyesi, İstanbul ve Adana'da yakalandı.

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul, Bolu, Bilecik ve Kocaeli'nin Körfez ile Derince ilçelerinde, ellerindeki telsizlerle sivil polis gibi davranarak durdurdukları kamyonlardaki malları yağmaladıkları, sürücülerin para ve değerli eşyalarını silah zoruyla gasbettikleri öne sürülen suç örgütüne yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, suç örgütünün 16 üyesini İstanbul, 4 üyesini de Adana'da önceden belirledikleri yerlere düzenledikleri operasyonlarla gözaltına aldı.

Söz konusu illerde 19 ayrı suça karıştıkları belirtilen zanlıların üzerlerinde ve bulundukları yerlerde yapılan aramalarda, 1 ruhsatsız tabanca, 2 kuru sıkı tabanca, 85 mermi, kelepçeler, el telsizi, sahte kimlik düzenlemek için mühür, giyotin makinesi bıçağı, soğuk mühür ele geçirildi.

Aralarında suç örgütü lideri olduğu öne sürülen A.E.Ç'nin de bulunduğu zanlılar, getirildikleri Gebze'de sağlık kontrolünün ardından Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Zanlıların, bugün adliyeye çıkarılmasının beklendiği bildirildi.

Bu arada, Gebze Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir süre önce Trabzon ve Samsun'da düzenlenen operasyonlarda, aynı suç örgütünün üyesi olduğu belirtilen 8 kişi yakalanmış, zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

(AA)