kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
ÇAĞLA ŞİKEL/ Manken

Aslında en seksi kıyafet bir tişört, bir de jeanmiş

03.11.2008
All dergisi sordu: "Kendinizi seksi hissetmek istediğinizde ne giyersiniz?" Ünlü isimler, ağızbirliği etmişçesine aynı cevabı verdi: Dar jean, tişört ve stiletto...
Çağla Şikel/ Manken
Avam olmamalı
"Açıkçası seksi olmaktan çok bakımlı ve enerjik görünmek tercihimdir. Ancak çarpıcı bir stiletto, etek, atlet, çok şık sırt veya omuz dekolteli bir bluz ve tabii ki skinny jean beni seksi hissettirebilir. Seksi olmaya çalışmak veya seksi olmak adına avam tercihlerde bulunmaktan her zaman kaçınmalı."

Eda Taşpınar/ Stil ikonu
İşte en seksi kıyafetim!
Kendimi seksi hissetmek istediğimde, rengi ateş kırmızısı olan mini Azzedine Alaia elbisemi, stilettolarımla beraber giyerim. Daha seksi bir giysi düşünemiyorum.

Seda Akman/ Oyuncu
Dekoltesiz de seksi olunur
"Makyajsız, en doğal halimdeyken, bir jean ve beyaz tişörtle bile kendimi seksi hissedebiliyorum. Mini etek ve göğüs dekoltesi olmadan, abartısız ve sade bir duruş bile kadını seksi yapabilir. Benim için; uzun, siyah bir elbise yeter de artar bile...

Sinemis Candemir/ Oyuncu
Kararı verince kolay!
Seçimlerim nereye gittiğime bağlı olarak değişebilir. Boxerın üzerine giydiğim tişört de oldukça seksi olabilir, üzerime oturan şık bir gece elbisesi de... Siz kendinizi seksi hissetmeye karar verdikten sonra hal ve tavırlarınızla zaten seksi olursunuz. Kıyafet, aksesuvar, makyaj ve saç, sadece bunu tamamlayan küçük detaylardır diye düşünüyorum.
Haberin fotoğrafları