kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Camille Bond'la sevişmeyen nadir kızlardan!

03.11.2008
'Quantum Of Solace'in yıldızı Olga Kurylenko, filmde canlandırdığı karakter Camille'in Bond'un cazibesine direndiğini söylüyor ve ekliyor: Camille James Bond'la sevişmeyen az sayıdaki kızlardan biri!..
Sinema tarihinin en uzun süren serilerinden James Bond'un yeni filmi 'Quantum of Solace' için geri sayım sona ermek üzere... Bu cuma günü ülkemizde vizyona girecek olan filmde, Daniel Craig'le başrolü paylaşan Rus güzel Olga Kurylenko, film gösterime girmeden herkesin ilgisini çekmeye başladı. Filmde yolları Bond'la kesişen ve onunla müttefik hale gelen hırçın kız Camille'i canlandıran Kurylenko, Bond macerasını anlattı...
* Camille trajik bir geçmişe sahip bir kız. Küçükken ailesi gözlerinin önünde öldürülmüş. Ailesini öldüren adamı tanıyor ve motivasyonu intikam...
* Camille akıllı ve becerikli biri. Savaşmak için gerekenlere sahip ama kadınsı cazibesini kullanmaktan da çekinmiyor.
* Camille, Bond'la ilk karşılaştığında kendi intikam görevine o denli kararlılıkla odaklanmış ki, onu fark etmiyor bile.

CAMILLE FARKLI
* Camille'in alışılmış Bond kızlarından olduğunu sanmıyorum. Filmlerin tarihinde Bond'la sevişmeyen az sayıdaki kızlardan biri!
* Senaryoyu okuduğumda çok heyecanlandım. Karakteri ve aksiyonla bu kadar iç içe olmasını çok sevdim.
* Yönetmenimiz çok yetenekli. Tüm filmlerini izledim ve hepsine bayıldım. O bir sanatçı, ona güveniyorum
* Daniel'la birlikte çalışmak harika. Profesyonel ve çok dikkatli biri. Bence Daniel, James Bond rolünü devralmakta çok başarılı oldu, çünkü harika bir oyuncu. Ama bence görünüşü de çok önemli. Çok erkeksi ve sert. Gözlerindeki güç inanılmaz. Sizi gözlerinizle kesip biçiyor.
Haberin fotoğrafları