kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Değerlendirme

03.11.2008
İLİŞKİLİ HABERLER
Değerlendirme
(a)'lar çoğunluktaysa: Kırılgan Aşk
Evet sizinkisi aşk... Ama çok kırılgan. Zor beğeniyorsunuz. Uzun süre test ediyorsunuz. Hayatla ilişkiniz böyle; haliyle aşkla da. Kusursuzluk takıntınız olduğu için iş aşka gelince sizin aşkınız çok leke gösteriyor. Hemen kalbiniz kırılıyor. Kırıldığında da ne unutuyor, ne affediyorsunuz. Sözün kısası, siz ve aşkınız kolay yara alıyor.

(b)'ler çoğunluktaysa: Sizinki Sevgi
Sizinkisi-tanım gereği-aşk değil, sevgi. Tanım gereği, çünkü aşkta yaşandığı iddia edilen uçukluk, delilik, gözükaralık, gemileri yakarım'cılık gibi tezahürleriniz yok. Ayaklarınız yerden kesilmiyor. Ama çok derinden ve yoğun yaşıyorsunuz 'aşk'ınızı. En uzun süreli, en sadık sevgili siz olursunuz. Ama aşkınız fazla aklı başında...

(c)'ler çoğunluktaysa: Şıpsevdi Aşk
Ayaklarınız yerden kesiliyor, uçuk kaçık oluyor, gözükaralık yapıyorsunuz. Ama maymun iştahlısınız! Tezcanlı, heyecanlısınız. Hissettiğinizi aşk sanmanız çok kolay. Zaten aşkın 'sanmak' olmadığını kim söyleyebilir ki? Ama ilk coşkuyu çok çabuk atlatıyorsunuz. Kimi zaman sıkıldığınızı kendinize itiraf edemiyorsunuz (tabii karşınızdakine de!)

(d)'ler çoğunluktaysa: Ego Cilası
Siz en ateşli aşıktan daha aşık görünebiliyorsunuz ama bütün duygusal enerjiniz sadece kendinizi beslemeye yönelik. Görünüşte en görkemli aşkı yaşıyorsunuz. Ama siz sadece istemeyi ve almayı biliyorsunuz. Aşk her şeyden önce kendini vermek değil midir? Sizin için aşkın en güzel bölümü baştan çıkarma ve fethetme. Bir kez elde ettiğinizde heyecanınız sönmeye başlıyor.