kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Kasım 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Otomobil, kampanya kozuyla krize kafa tutmaya çalışıyor

12.10.2008
Türk otomotiv sektörü, kapıdaki krize karşı kampanya kozunu kullanıyor. Autoshow Fuarı boyunca geçerli kampanyalarda 8 bin YTL'ye varan peşin alım indirimleri ve düşük faizli kredi imkânları sunuluyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Otomobil, kampanya kozuyla krize kafa tutmaya çalışıyor
Otomotiv firmaları Türkiye'ye yaklaşan krize karşı İstanbul Autoshow'da kampanya kozunu açtı. Autoshow'a özel düzenlenen kampanyalarda, hediye kasko sigorta poliçesi, 8 bin YTL'yi bulan peşin alım indirimi ve düşük faizli kredi imkânları sunulurken, bazı firmalar da yükselen kura karşı 'kur sabitleme' yöntemi uyguluyor. 10 Ekim'de kapılarını açan İstanbul Autoshow, 19 Ekim tarihine kadar ziyaret edilebilecek.
* KIA: SUV modelleri Sorento ve Sportage için Hayatboyu Garanti kampanyasını Autoshow Fuarı'yla birlikte tekrar hayata geçirme kararı aldı. Tüm Sorento ve Sportage'larda 3 yıl veya 100 bin km.'lik standart KIA garantisine ek olarak devreye girecek olan "Hayat Boyu ve Sınırsız Kilometre Özel Onarım Garantisi" aracın ilk sahibine, hiçbir ekstra ücret talep edilmeden sunuluyor. KIA'nın Autoshow'la birlikte başlattığı bir diğer kampanya ise sabit Euro kuru kampanyası oldu. KIA, 1 Euro'yu 1 bin 599 YTL'ye sabitledi.
* IKCO: Kısa süre önce Türkiye'ye Samand modeli ile giriş yapan IKCO, yeni modeli Soren'i de 2008 Autoshow'da vitrine çıkarttı. Markanın Türkiye Distribütörü M.Y.S. Otomotiv, fuara özel düzenlediği kampanyada Samand'ı 19 bin 490 YTL, Soren'i ise 23 bin 990 YTL'lik fiyatlarla satışa sunuyor.
* PEUGEOT: Peugeot 107 ve 206 HB'de 750 YTL, 308 HDI ve Peugeot 207'de 1.000 YTL Autoshow indirimi veya 15 bin YTL krediye 24 ay yüzde 0.99 faiz oranı imkânı veriyor. 407 modellerinde ise indirim 2 bin YTL'yi buluyor. Peugeot hafif ticari araç modelleri için de yüzde 0.99 oranında faiz imkânı sunuyor.
* FORD: Autoshow boyunca özel indirim kampanyası düzenledi. Ford, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarından Mondeo, SMax , C-Max ve Galaxy'de yüzde 10, Focus, Kuga ve Fusion'da yüzde 5 indirim yapıyor.
* MITSUBISHI: Colt 3 kapı ve 4 kapılı modellerinde 5 bin YTL'yi bulan indirimler yapıyor. Anahtar teslim fiyatı 36 bin 550 YTL olan Colt 5 Kapı 1.5 MT Diesel modeli kampanyayla birlikte 31 bin 207 YTL'ye satılıyor. Mitsubishi kampanya kapsamında diğer modelleri Yeni Lancer, Yeni Pajero, Yeni Outlander ve Yeni L200'de de peşin alım indirimleri uyguluyor.
* AUTOSHOW'DA 10 bin YTL için 12 aya yüzde 0.99 faiz ile anlaşmalı bankalarda kredi imkânı sunuyor. Accent'in benzinli motor seçenekleri için 800 YTL indirim fırsatı verilirken Getz'in dizel motor seçenekleri için ek olarak bin 100 YTL indirim sunuluyor.
Haberin fotoğrafları