kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Kasım 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

2 kardeşi boğup arazide yaktılar

Müslim SARIYAR SABAH
02.11.2008
Önceki gün kaybolan 11 ve 12 yaşındaki çocukların cesedi yakılmış halde bulundu. 2 kardeşin boğulup öldürüldüğü saptandı..
İstanbul Halkalı Şehit Er Müslüm Zengin İlköğretim Okulu 6'ncı sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Mehmet Kavaklı ve 5'inci sınıf öğrencisi kardeşi 11 yaşındaki Emre Kavaklı, cumartesi günü akşam saatlerinde ortadan kayboldu. Akşam eve gelmeyen çocuklarını mahallede arayan anne Hadife Kavaklı, polise kayıp başvurusunda bulundu. Küçükçekmece Kayabaşı Köyü Sazlıdere Baraj Yolu tarafına pikniğe giden bir vatandaş yol kenarında gördüğü iki cesedi polise ihbar etti. Olay yerine giden polis ekipleri, ormana giden patika yolun kenarında yakılmış iki çocuk cesedi buldu.

ANNELERİ TEŞHİS ETTİ
Cesetlerin kayıp kardeşlere ait olabileceği ihtimalini değerlendiren polis, anne Hadife Kavaklı'yı teşhis için olay yerine getirdi. Olay yerinde çocuklara ait ayakkabı ve kıyafetleri gören anne kıyafetlerin çocuklarına ait olduğunu söyledi. "Bunlar Mehmet'imin ayakkabıları" diye feryat eden anne sinir krizi geçirdi. Polislere sarılıp, "Yavrularıma bunu nasıl yaptılar" diyen anne güçlükle sakinleştirildi. Cinayet Masası ve Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği dedektifleri iki kardeşin boğularak öldürüldüğünü ve daha sonra da yakıldığını tespit etti. Mehmet Kavaklı'nın kafasında darp izleri de bulunurken cesedin alt kısmının hayvanlar tarafından parçalandığı belirtildi. Emre Kavaklı'nın ise sol kolunun hayvanlar tarafından parçalandığı belirlendi. Olay yerinde bir çakmak da bulan polis, cinayetlerin başka bir yerde işlendiğini ve cesetlerin daha sonra ormanlık alana getirilerek yakıldığını açıkladı. Yapılan incelemenin ardından iki kardeşin cesetleri kesin ölüm nedeni ve zamanının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, polis anne Hadife ve baba Veli Kavaklı ile bazı yakınlarını ifadelerini almak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası Büro Amirliği'ne götürdü. Polis iki kardeşi kimin ve niçin öldürdüğünü araştırıyor.

POLİS ARIYORDU
11 yaşındaki Emre ve 12 yaşındaki Mehmet cumartesi akşamı kaybolmuş, haklarında kayıp başvurusu yapılmıştı.
Haberin fotoğrafları