kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Her akşam Brad'le banyo yapıyoruz

Giriş Saati : 02.11.2008 11:58
Güncelleme : 02.11.2008 17:56
Yeni Haber
Hollywood'un gözde çiftlerinden Angelina Jolie ve Brad Pitt, aşklarını nasıl taze tuttuklarını Life&Style dergisine anlattı: Çocukların hepsi uyuduktan sonra birlikte küvete girip, romantik dakikalar geçiriyoruz..
'Angelina Jolie depresyona girdi' dediler... 'Altı çocuk Brad Pitt ve Jolie'nin ilişkisini yıprattı' dediler.... 'Jolie doğum sonrası fazla kilolarından kurtulamadı' dediler... Ama hepsi yalan çıktı! Ünlü çift, birkaç hafta önce Jolie'nin yeni filmi 'Changeling'in galasına birlikte katıldı. Bakışlarıyla, aşklarının ilk günkü gibi sürdüğünü gösteren çifti görenler, "Aralarındaki bağ, gözle görülüyor. İkiz bebekleri aşklarını daha da depreştirmiş" yorumunda bulundu.

ÇOCUKLAR YARDIM EDİYOR

Doğumdan kısa süre sonra forma giren ve galada giydiği daracık siyah straples elbiseyle göz dolduran Jolie, Life&Style dergisine verdiği röportajda zayıflamasının sırrını şöyle anlattı: "Altı çocuğunuz olduğu zaman hareketsiz kalmanız mümkün değil. Peşlerinde koşmaktan kilo verdim." Yeni doğan bebeklerini emzirmesinin de kilo vermesine önemli katkısı olduğunu belirten ünlü aktris, "Maddox, Pax, Zahara ve Shiloh, kardeşlerinin doğmasıyla kendilerini daha da büyümüş hissetti. Bu nedenle bebeklerin bakımında bana çok yardım ediyorlar" şeklinde konuştu. Güzel oyuncu her zaman romantizme zaman ayırdığını da anlattı. İkizlerin doğumundan sonra Brad Pitt'le aşklarını nasıl taze tuttuklarını ise şu sözlerle dile getirdi: "Çocukların hepsi uyuduğunda Brad'le birlikte baş başa küvete giriyoruz. Hem dinleniyoruz hem de romantik dakikalar geçiriyoruz." Bazı zamanlarda odalarının kapısını kilitlediklerini de belirten Jolie, "Çocuklar yine de çok ısrarcı olabiliyor ve kapıyı çalmaktan vazgeçmiyorlar. İzin versek hepsi bizimle uyumak istiyor" şeklinde konuştu.

GÜNAYDIN