kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

24'üncü evliliğine kalbi dayanamadı

Giriş Saati : 02.11.2008 16:37
Güncelleme : 02.11.2008 22:55
Yeni Haber
Balıkesir'in Edremit ilçesinde 'Kazanova Mahmut' lakabıyla tanınan 6 çocuk ve 6 torun sahibi Mahmut Kaya (67)'nın kalbi, 24'üncü evliliğine dayanamadı.

Rahatsızlanan Kaya, hastanede tedavi altına alındı. Kaya, yaptığı evlilikleriyle gündemde kalmayı başarması ve birçok televizyon programına konuk olamasıyla tanınıyordu. Kaya en son 'Sabah Sabah Seda Sayan' programında, kendisini gören Ordulu 40 yaşındaki Gülhatun ile tanışıp anlaştı.

23'üncü evliliğini Gülhatun'la yapan Mahmut Kaya, bir süre evli kaldıktan sonra bu eşinden de ayrıldı. Mahmut Kaya, son olarak bir kez daha şansını denemek istedi. 24'üncü hayat arkadaşını aramaya başladı. Son olarak Edremit'te yaşayan ismini sır gibi sakladığı 53 yaşındaki Antepli bir bayanla görücü usulü ile tanıştı. Onunla dünyaevine girmeye hazırlandığı sırada ise rahatsızlandı. İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaya'nın kalp damarlarının tıkandığı anlaşıldı. Kaldırıldığı hastanede bypass olan Mahmut Kaya, "Çok şükür ucuz kurtulduk. Bu evlenmeme mani değil. Sağlığıma kavuşur kavuşmaz inşallah gönlümdeki sultanımı alacağım. Bu son olacak." dedi.

Mahmut Kaya, gençlik aşkı olarak nitelendirdiği ilk evliliğini 1962 yılında yaşını bir yaş büyüterek yapmış, iki sene evli kaldıktan sonra boşanmıştı. Kaya, o günden sonra altısı resmi olmak üzere tam 23 kez dünyaevine girdi.

(CİHAN)