kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

ATV keyfi cepte

SABAH İNTERNET
Giriş Saati : 23.10.2008 11:49
Güncelleme : 23.10.2008 16:02
Mobil televizyon yayını ile ATV'nin sevilen dizi ve programlarını canlı olarak cep telefonundan izlemek artık mümkün. CEBIT fuarında tanıtımı yapılan Mobil ATV edge üzerinden test yayınlarına başladı.

Şu anda Nokia ve Sony Ericsson marka cep telefonları üzerinden izlenebilen yayınlar ilerleyen dönemde diğer marka ve modelleri destekler hale getirilecek.

GSM operatörlerinin sunduğu ekonomik internet paketleri ve yakın zamanda hizmete girecek olan 3G teknolojisi ile cepten ATV keyfi daha çok kişiye ulaşmış olacak.

Aşağıdaki ayarlar yapıldıktan sonra cep telefonlarından "http://mobil.atv.com.tr" adresine bağlanan izleyiciler, ATV izlemenin keyfini mekan kısıtlaması olmadan istedikleri yerde ve zamanda yaşayabilirler.

ATV'Yİ CEPTEN NASIL İZLERİM?

Nokia Ayarları

Menüden uygulamalar veya telefonunuz İngilizce menülü ise Aplications kısmına girip oradan media klasöründeki Real Player uygulaması açılır, bu uygulamada seçenekler telefonunuz İngilizce menülü ise options bölümünden settings veya ayarlara girilir, burada iki ayar bulunuyor, bunlardan Streaming yada Akış olan seçilir ve bu menü deki network kısmında default access point (Telefonunuz Türkçe ise varsayılan baglanti noktasi)ni seçerek opreratörünüzün Internet veya cepten internet olan bağlantılardan biri seçilir.

Şayet bu bağlantılar telefonda yüklü değilse operatörünüzden bu ayarları alabilirsiniz. Daha sonra browserdan http://mobil.atv.com.tr yazıp siteye bağlanabilirsiniz.

Sony Ericsson Ayarları

Menüden Ayarlara (Settings) e girip oradan Bağlantılar (Connectivity) menüsünden Streaming Setting yada Akış ayarları kısmına giriyoruz, Connect Using (bağlanırken kullan) kısmına data hesaplarından operatörünüze ait Internet bağlantı seçeneğini seçmeniz yeterli oluyor. Daha sonra menüdeki internet browserından http://mobil.atv.com.tr yazıp siteye bağlanabilirsiniz.

Desteklenen Modeller ve detaylı bilgileri http://mobil.atv.com.tr adresinde bulabilirsiniz.