kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kriz fuara uğramadı 6 Maserati 1 Ferrari satışı yapıldı

UFUK SANDIK
UFUK SANDIK
10.10.2008
Ekonomik yangın bile lüks otomobil ateşini söndüremiyor. 'Kriz tanımayan Türkler' Autoshow'un ilk iki gününde 2 milyon Euro verdi, 6 Maserati ve 1 Ferrari satın aldı..
Tüm dünya borsaları dibi gördü, fakat Autoshow'un ilk 2 gününde fiyatları yüz binlerce Euro'yu bulan lüks otomobiller yok sattı. Maserati ve Ferrari'nin Türkiye temsilcisi Fer-Mas, fuarda 6 adet Maserati ve 1 adet Ferrari Scaglietti satışı gerçekleştirdi. Fiyatı 510 bin Euro'dan başlayan Ferrari Scaglietti'yi 1 kişiye satan Fer-Mas, Türk zenginlerin gönlünü Maseratiler ile çaldı. 2 GranTurismo, 2 GranTurismo S ve 2 Quattroporte S'i kapora vererek fuarda satın alan Türkler, toplamda 2 milyon Euro'ya yakın parayı lüks sevdasına harcamış oldu. Maserati GranTurismo S'in 245 bin Euro, Quattroporte S'in 242 bin Euro ve GranTurismo'nun ise 219 bin Euro'dan başlayan fiyatları Türk otomobilseverleri finansal tsunamiye rağmen korkutmadı. Lüks spor otomobil severlere hitap ettiklerini söyleyen Fer-Mas Oto Genel Müdürü Orhan Ülgür; "Tüm dünyada lüks sınıfın en değerli markaları arasında yer alan Maserati'yle Türkiye'de başarılı bir grafik çizmeye devam ediyoruz" açıklamasını yaptı.

GÖNÜL FETHEDİYOR
Genel otomobil pazarıyla lüks oto pazarının dinamiklerinin farklı olduğuna dikkat çeken Ülgür, "Lüks otomobil segmentinde müşteriler, sadece gerçekten hoşlandıkları ve özdeşleşmek istedikleri marka ve modelleri tercih etmekte. Ferrari ve Maserati'nin marka itibarının yanı sıra lüks model yelpazemizin sunduğu üstün tasarım, kalite, mühendislik ve sportif dinamizm gibi unsurlar ile müşterilerimizin gönlünü içtenlikle fethediyor" dedi.