kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Kadınlar soyunarak erkekleri elde tutabilir mi?

Geçen günlerde Hıncal Uluç Ağabey'im kendi köşesinde şöyle bir söze yer verdi: "Kadınlar, erkekleri elde etmek için giyinir, ellerinde tutmak için de soyunurlar." O gün bugündür bu sözün günümüz ilişkileri için ne kadar geçerli olduğunu düşünüyorum. Sonunda bu sonuçlara ulaştım. Ama sonuçları yazmadan önce sizin de bir parça düşünmenizi istiyorum. Size şu soruyu soruyorum: "Kadınlar soyunarak erkekleri ellerinde tutabilirler mi?" Şimdi siz bu soruyu biraz düşünedurun, ben de o gün düşündüklerimi sizinle tek tek paylaşayım.

İLİŞKİNİN DEĞERİ
Bir erkek arkadaşım Rusya dönüşünde bana demişti ki; "Seks işçiliği yapan bir Rus kadınıyla sabaha kadar sevişmenin bedeli 100 dolardı!" Daha sonra başka bir erkek arkadaşım Saraybosna dönüşünde bana demişti ki; "Seks işçiliği yapan bir Bosnalı kadınla bir saatlik sevişmenin bedeli 100 dolardı!" Şimdi haklı olarak bana şu soruyu sorabilirsiniz: "Bu yazdığın şeyin konuyla alakası nedir?" Bence çok fazla alakası var. Çünkü bir toplumda 'soyunuk kadın sayısı!' fazlaysa, erkeğin o kadınlara ulaşması da o kadar kolaylaşıyor. Bu soyunukluk kadının 'ilişki değeri!'ni düşürüyor. Düşürdüğü gibi de aklımıza "Bir ilişkide kadınlar erkeklerini elde tutmak için soyunurlarsa, sizce o kadınların akıbeti ne olur? Bu sorunun cevabını doğru bir şekilde verebilmemiz için, her gece soyunup kocasının koynuna giren evli kadınların hayatlarına bakmamız gerekmiyor mu sizce? Peki, ne mi var bu evli kadınların hayatında?

HER ŞEY VAR
Bu sorunun da cevabını hemen şöyle vereyim: Bir kere kocanın karısını aldatma olayı var. Bu aldatmanın fiili durumundan dolayı da, bu kocaya soyunan öteki bir kadın var. Demek ki işin özü neymiş? Şayet kadınlar soyunarak erkeklerini ellerinde tutabilselerdi, aldatan erkeklerin dizgini evdeki kadınların ellerinde olmaz mıydı? Kıssadan hisse diyeceğim şu ki, bir kadın soyunarak erkeği asla elinde tutamaz. Ama bir kadın soyunarak şunu yapabilir: "Önünde soyunduğu bütün erkekleri baştan çıkarabilir!" Bu soyunuk kadınlar karşısında baştan çıkan erkekler de, seksüel açıdan doyuma ulaştıktan sonra, gidip önlerinde soyunmayan bir kadını yana yakıla ararlar. O erkeği elde tutmak için daha ilk geceden soyunan kadın ise, tüyü yolunmuş bir tavuk gibi 'dımdızlak!' ortada kalır. Sonra da giden erkeğin arkasından bakıp, gözü yaşlı bir şekilde şöyle der: "Vay be! Ne adamdı? Dün gece rüzgar gibi gelip geçti!"