kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Asena Mehmet Ali Erbil

Asena'yı bıraksaydım da kötü yola mı düşseydi!..

Öner ÖNGÜN/MAGAZİN
31.10.2008
Mehmet Ali Erbil, 'Çarkıfelek' in 201. bölümü şerefine yemek verdi. Erbil, programın hostesi Asena için "Ona İbrahim Tatlıses yerine ben sahip çıktım. Bıraksaydım da, kötü yola mı düşseydi" dedi.....
Mehmet Ali Erbil, sunduğu 'Çarkıfelek' adlı programın 200 bölümü geride bırakması şerefine, Hacıdan Ocakbaşı Restoran'da program ekibi için özel bir yemek düzenledi. Programın reytingleri iyi gittiği için çok mutlu olduğunu belirten Erbil, restorandaki fasıl ekibinin arasına katılarak darbuka çaldı. Ardından göbek atmaya başlayan Erbil; hem kendi eğlendi, hem de ekibini çok eğlendirdi.

BİZ SAHİP ÇIKTIK!
Yemekte gazetecilerin sorularını da yanıtlayan ünlü şovmen, kendisine yöneltilen 'Programınızda Asena'nın hosteslik yapmasına İbrahim Tatlıses çok sinirlendi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?' şeklindeki soruya şu sözlerle yanıt verdi: "Biz insanlara ekmek kapısı açtık, kötü bir şey yapmadık. İbrahim Bey'in eski sevgilisine iş verdik. Kendisinin ambargo koyduğu Asena'ya sahip çıktık. Yayıncı kuruluş bize Asena'yı önerdi, biz de kabul ettik. Asena'yı bıraksaydık da, kötü yola mı düşseydi!"

KİMİN NE YAPTIĞI ORTADA
Erbil, gazetecilerin "Bu sözlerinize İbrahim Bey çok sinirlenecek" demesi üzerine ise şunları söyledi: "Kusura bakmayın ama onun adı İbrahim Tatlıses ise, benim adım da Mehmet Ali Erbil. Şov dünyasında tam 35 yıldır varım. Kimin ne yaptığı ortada!"
Haberin fotoğrafları