kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Britney Spears

Britney eski eşini kaptırdı!

28.10.2008
Britney Spears'ın eski eşi Kevin Federline, Spears'tan önceki eşi Shar Jackson'a geri döndü. Spears, bu olayla resmen yıkıldı!..
Amerikalı ünlü şarkıcı Britney Spears, hem özel hayatında hem de kariyerinde çok mutlu günler yaşıyordu. Ta ki eski eşi ve iki oğlu Sean Preston ile Jayden James'in babası Kevin Federline'ı ilk eşi Shar Jackson'a kaptırana kadar...

*BRİTNEY SPEARS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*BRİTNEY SPEARS'IN ÇÖKÜŞÜ...

ÇOK APTALMIŞIM!

Britney Spears'tan önce R&B sanatçısı Shar Jackson'la evli olan ve bu evliliğinden altı yaşında Kori ve dört yaşında Kaleb adında iki çocuğu bulunan Federline, Jackson'a geri döndü. Birkaç aydır eski eşiyle bir ilişki yaşayan Federline'a yakın kaynaklar, ünlü dansçının çok mutlu olduğunu dile getiriyor. Çocuklarını görebilmek için sık sık Federline'la bir araya gelen Jackson'ın ünlü dansçıyı sevmekten hiç vazgeçmediği biliniyor. Federline'nın da Jackson'ın bu sevgisine daha fazla kayıtsız kalamadığı söyleniyor. Öte yandan boşandıktan uzun süre sonra Federline ile yeniden biraraya gelmek isteyen Britney Spears, bu olaylar sonrasında barışma umutlarını tamamen kaybetmişe benziyor. Federline'la ilişkisine bir şans vermesi konusunda sürekli annesi Lynne Spears'tan baskı gören ünlü şarkıcı, yakın çevresine kendisini aptal gibi hissettiğini söylüyor. "Kevin Shar'a değil bana dönmeliydi ama o Shar'ı tercih etti. Belki de benimleyken hâlâ birlikte oluyorlardı" diyen Spears, bir süredir Federline'la yüz yüze gelmiyor. Britney Spears'ın intikam alabilmek için yeniden velayet davası açacağı söyleniyor.
Haberin fotoğrafları