kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Atmosfere kadar çıkacak 'cesur' Türk kızı aranıyor

27.10.2008
Garanti Bankası kredi kartı Shop&Miles'ın çekilişiyle uzaya uçuş seyahati kazanan talihlilerin 3'üncüsü de kadın çıktı. Aslı Üstünkaya ve Gülten Coşkun haklarını devredince şans Asiye Demet Aşkın'a güldü..
Garanti Bankası'nın kredi kartı Shop&Miles Card'ın, 1 Haziran-15 Temmuz 2008 arasında gerçekleştirdiği kampanyaya katılanlar arasında yapılan çekiliş ile uzaya uçma hakkı kazanan talihliler haklarını devredince şans üçüncü yedek Asiye Demet Aşkın'a kaldı. 29 Ekim-2 Kasım 2008 arasında özel bir uçuşla atmosferin sınırına kadar uçarak dünyaya uzaydan bakma deneyimi yaşayacak talihli, G. Afrika'nın Cape Town şehrine giderek gerekli eğitimleri alacak. Ölmeden önce yapılması gerekenler listesinde ön sıralarda yer alan "Edge of Space" yüksek irtifa uçuşu ile dünya yuvarlağını uzaydan görme fırsatı yakalayacak talihli ayrıca dilerse uçuşun bir bölümünde uçağın kumandasını devralabilecek. Edge of Space projesiyle müşterilerinin hayalini gerçekleştirmek üzere böyle bir projeye imza attıklarını belirten Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, "Bu sektörde bir ilk. Kredi kartlarında hizmetin sınırı olmadığını göstermiş oluyoruz" dedi.

İLK TALİHLİ SOSYETEDENDİ
Daha önce cemiyet hayatının genç isimlerinden Aslı Üstünkaya'nın ilk talihli olduğu çekilişte Üstünkaya, "Bu tarz şeyleri kendim planlamak isterim" diyerek hakkını Gülten Coşkun'a devretmişti. Coşkun'un da devrettiği hakkı şimdi diğer yedek Asiye Demet Aşkın kullanacak.
Haberin fotoğrafları