kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Ekim 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Javier Bardem Penelope Cruz Scarlett Johansson Woody Allen

Kendime saygım var bir adam için yas tutmam!

26.10.2008
Woody Allen'ın yönettiği 'Vicky Cristina Barcelona' isimli filmde eşinin ihanet ettiği Maria Elena adlı bir karakteri canlandıran Penelope Cruz: Beni istemeyen adamın ardından yas tutmam..
Başrolünü Ben Kingsley ile paylaştığı 'Aşkın Peşinde' adlı filmi, Türkiye de dahil birçok ülkede gösterimde olan Penelope Cruz; şu sıralar galası geçtiğimiz ay yapılan yeni filmi 'Vicky Cristina Barcelona'nın tanıtım çalışmalarıyla ilgileniyor. Woody Allen'ın yönettiği filmde, İspanya'ya tatile giden Vicky ve Cristina adlarında iki kız arkadaşın, burada tanıştıkları bir ressamla yakınlaşması anlatılıyor. İşin içine bir de ressamın eski karısı 'Maria Elena' girince, bu aşk üçgeni iyice karmaşık bir hal alıyor.

LEZBİYEN AŞK VAR!
Penelope Cruz, başrollerini sevgilisi Javier Bardem ve Scarlett Johansson ile paylaştığı filmde 'Maria Elena' karakterini canlandırıyor. İspanyol aktris, eleştirmenlerin 'zeki, komik ve kesinlikle seksi' bir film olarak nitelendirdikleri yapımda, Scarlett Johansson ile lezbiyen aşk yaşıyor. Kameralar önünde meslektaşıyla öpüşen Cruz, Fransız Premiere dergisine filmle ilgili açıklamalar yaptı...

* Woody Allen ile filmin çekimlerinden birkaç ay önce New York'ta tanıştık ve sadece 3 dakika ayaküstü sohbet ettik. Kendisi benim 'Volver' filmime övgüler yağdırdı. O sohbette içimden "Ne kadar akıllı ve etkileyici bir adam. Onunla çalışmak çok zevkli olurdu" diye geçirdim. Kendisi de benim hakkımda böyle düşünmüş olmalı ki; bana rol teklif etti.

SESİME KATLANAMADIM!
* Daha önce defalarca birlikte çalıştığım İspanyol yönetmen Pedro Almodovar bana her zaman yetenekli yönetmenlerle iş yapmamı öğütler. Woody Allen gerçekten çok yetenekli... Bazı çekimler benim yüzümden beş tekrardan sonra gerçekleştirildi. Ancak kendisi buna anlayış gösterdi.

* Canladırdığım 'Maria Elena' karakteri bana pek benzemiyor çünkü çok sinirli. Rol yaparken bazen öyle bağırıyordum ki, ses tonum beni bile rahatsız ediyordu. Woody'ye "Abartmıyor muyuz? Bu kadar bağırmam şart mı?" diye soruyordum. O da, "Böyle kadınlar gerçekten var. Rahat ol!" diyordu. 'Maria'nın çok kaotik bir hayatı var. Ben, öyle bir hayatı asla kaldıramam.

* 'Maria' sevdiği adam olmadan yaşayamıyor. Onu ayıplamıyorum. Ancak bir erkeğe bu kadar bağımlı olmayı da anlayamıyorum. O kendini sevmiyor. Hollywood'da böyle kadın çok. Onlardan biri olmayı asla istemem. Biten bir aşkın, özellikle de sırf şımarıklığından giden ve beni istemediğini söyleyen bir adamın ardından ömür boyu yas tutmak; bana göre değil! Ben herkesten önce kendimi çok sever ve kendi değerimi bilirim. Benim kendime saygım var.
Haberin fotoğrafları