kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Ekim 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Derin Öktem, "Evlenmeyi düşündürecek bir erkekle tanışmadım" diyor.

Petek Dinçöz de hemşire oldu ama benim gibi değil

26.10.2008
Hemşire Derin Öktem, 'Uçmalıyım' isimli albümüne mesleki kıyafetleriyle klip çekti. Öktem, klibinde rol icabı hemşire olan Petek Dinçöz'e de sataşmaktan geri kalmadı..
10 yıldır hemşirelik yapan Derin Öktem, içindeki müzik aşkını dindiremeyince ilk albümünü piyasaya çıkardı. 'Uçmalıyım' adlı maxi single ile müzik dünyasına adım atan Öktem, müzik yaşantısının yanısıra hemşirelik mesleğine de devam ediyor. Öktem, imaj çalışmasını da alıştığı mesleki kıyafeti hemşire üniformasıyla devam ediyor. Albümünün ilk klibini hemşire kıyafetleriyle çeken Öktem, "Petek Dinçöz bu kıyafetlerle benden önce klip çekti. Ben fotoğraflarımın tepki çekeceğini düşünmüyorum. En azından benim kıyafetlerim Petek Dinçöz'e göre daha pahalı..." diye konuşuyor.

MÜZİK ÖNEMLİ
Karadeniz Teknik Üniversitesi Yüksek Hemşirelik Bölümü'nü bitiren Öktem, "17 yaşında hemşireliğe başladım. 10 yıllık hemşireyim. Halen, devlet hastanesinde acil servis bölümünde çalışıyorum. Müzikten hiç vazgeçmedim" diyor.

İDOLÜM SİBEL CAN
Müziğe olan ilgisi nedeniyle Antalya Musiki Cemiyeti'nde eğitim aldığını söyleyen genç şarkıcı, şöyle konuşuyor: "O sıralarda Antalya'da görevliydim. Muammer Karaca Tiyatrosu'nu kazanınca tayinimi İstanbul'a aldırdım. Karşıma fırsatlar çıkınca aldığım müzik eğitimimi değerlendirmek istedim. En büyük hedefim Sibel Can gibi iyi albümler yapabilmek..." Hemşirelerin tepkisini çekeceğini düşünmediğini de söyleyen Derin Öktem, konuşmasına şöyle devam ediyor: "Hemşirelik mesleğini hep severek yaptım. Albümün çıkma aşamasında ücretsiz olarak izne ayrıldım. Şu anda izindeyim. Ocak ayında iznim bitiyor tekrar görevimin başına döneceğim. Ferhat Göçer de hem doktor hem şarkıcı.... O da iki mesleği rahatlıkla sürdürüyor ben de sürdüreceğimden eminim."

GÜZELİM!
Güzelliğin önemli bir avantaj olduğunu söyleyen Öktem, zeka olmadan sadece güzelliğin işe yaradığını da söylüyor. Her zaman hastalarından güzelliğiyle övgü aldığını, birçok hastasının evlenme teklif ettiğini aktaran şarkıcı, "Her zaman kıskanılan bir kadın oldum" diyor.
Haberin fotoğrafları