kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Tek gecelik ilişki nerede başlar?

Geçen gün gazetede IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn'ın, Piroska Nagy adlı kadınla yaşadığı tek gecelik ilişki aklıma şu soruyu düşürdü: "Tek gecelik ilişki nerede başlar, nerede biter? Ve evdeki kadın tek gecelik ilişkiyi neden affeder?" Bugün bu soruların izini süreceğim. Sürdüğüm gibi de kadınlara diyeceğim ki; "Bütün cinsel tutkular içerisinde erkek için belki de en şehvetlisi olan tek gecelik ilişkilerdir!" Peki, neden mi? Bunun cevabını yazının sonunda vereceğim. Ama ondan önce şunu diyeceğim: Aslında tek gecelik denen bir ilişki yok. O tek geceleri tek tek topladığınızda göreceksiniz ki; o bir tek gece, çok geceli ilişkilere dönüşmüş. Bu çok geceli ilişkinin de tek geceli ilişkiyle adlandırılmasının ortak yanı şu: "O gecelerde yatağa atılan kadının sabit değil, değişken olması!"

KADININ AÇMAZI
Yani bu, şuna benziyor: Bekar bir kadını düşünün. Bu kadının sabit bir adamla cinsel ilişkisi var. Ve bu kadın, bu adamla yüzlerce kez cinsel ilişkiye giriyor. Daha sonra bu kadın, bu adamdan ayrılıyor. Şimdi bu kadın için hafifmeşrep kadın diyebilir misiniz? Yine aynı bekar kadını ele alalım. Bu kadının yüz adamla aynı anda cinsel ilişkisi var. Ve bu adamlardan her biriyle birer kez cinsel ilişkiye giriyor. Daha sonra bu kadın bu adamlardan ayrılıyor. Bu kadın için hafifmeşrep kadın diyebilir misiniz? Şimdi size soruyorum: "Bu iki ilişki arasındaki fark ne?" Sizi bilmem ama bana göre bu iki ilişki arasındaki fark, tek gecelik ilişkiyi affeden kadının açmazı gibidir.

DEĞİŞİK TENİN TADI
Bence tek gecelik ilişki o gece değil, o gecenin öncesinde başlar ve bu ilişki yatakta biter. Erkek evdeki kadından cinsel anlamda sıkılıp, başka bir kadınla sevişmeyi kafasına koymuşsa önceden bunun yolunu yapar. Yaptığı gibi de; belli zaman aralıklarıyla bu adımı tekrar tekrar atar. Şimdi siz bu olayı şöyle mi sanıyorsunuz? Tek gecelik bir ilişkide suçüstü yakalanan bir erkeğin bu haltı ilk kez yediğini veya yiyeceğini mi? Bunun böyle olduğunu sanan kadınlar varsa, onlara diyeceğim söz şudur: "Kendinizi boş yere kandırmayın!" Peki, evdeki kadın tek gecelik ilişkide baskın yiyen erkeği neden affeder? Çünkü kadın şu gerçeği bilir ki, affetmeyip de ne yapacak? Yani kadın hem affedecek, hem de yeri geldiğinde erkeğini bu konuda diliyle dövecek. Erkek de IMF Başkanı Kahn gibi, bir daha yapmayacağına dair eşine özrünü sunup, o gecelerden birinde yine yeni dolaplar çevirecek. Çevirecek çünkü aldatan erkekler değişik tenin tadını bir kere aldı mı, bildik tenin tadıyla asla yetinmezler.