kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Neslihan Önder

'Sevgilimi ayartıp beni tehdit etti'

Gökay USANMAZ - SABAH
24.10.2008
Manken Pınar Taştepe, sevgilisini ayartmakla suçladığı '2007 Best Model'i Neslihan Önder'e "Ölümle tehdit etti" diyerek hakaret davası açtı..
Podyumların güzel mankeni Neslihan Önder'e mahkeme yolu göründü. Manken Pınar Taştepe, kendisine mesaj yoluyla hakaret ettiğini iddia ettiği 2007 Best Model of Türkiye birincisi ve Best Model of The World ikincisi Neslihan Önder hakkında hakaret davası açtı. Altı yıldır mankenlik yapan 26 yaşındaki manken Pınar Taştepe, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği şikâyet dilekçesinde Önder'i bir yıldır tanıdığını anlatarak "Sevgilim Erkan Ergün ile evimde otururken Neslihan bana geldi. Evde sevgilimle fazla samimi olduğuna ve onu ayarttığına şahit oldum. İkisini de evimden kovdum. Ancak Neslihan mesajlar çekmeye, beni gördüğü yerde hakaret edip tehdit etmeye başladı. Hatta bir keresinde telefonda 'Seni öldürtürüm' dedi" diye konuştu. 29 Kasım 2007'de Neslihan Önder'in "İki aç köpek, biri sen biri Erkan; ikiniz de köpek olmaya müsaitsiniz" şeklinde mesaj gönderdiğini ileri süren Taştepe dilekçesinde, "Bu olay beni çok etkiledi. Maddi ve manevi olarak zarar gördüm. İş hayatım etkilendi. Aynı zamanda ajanslara benim hakkımda asılsız iddialarda bulundu. Bu da iş almamı engelledi" ifadelerine yer verdi.

ZORLA GETİRİLECEK
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Neslihan Önder hakkında "hakaret" suçundan üç aydan iki yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Bakırköy 10. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına Neslihan Önder katılmadı. Önder hakkında sonraki duruşmaya "zorla getirme" kararı çıkarıldı.
Haberin fotoğrafları