kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Moda tasarımları ünlerini pekiştirdi

23.10.2008
Müzik ve sinema dünyasının ünlü isimleri, kendi mesleklerinin yanı sıra; modacılıkta da oldukça iddialılar. Stil ikonu olarak kabul edilen birçok yıldız, şöhretlerini tasarladıkları ürünlerle pekiştiriyor yanı sıra; modacılıkta da oldukça iddialılar. Stil ikonu olarak kabul edilen birçok yıldız, şöhretlerini tasarladıkları ürünlerle pekiştiriyor

Jennıfer Lopez
İlk kez 2001 yılında JLO adını taşıyan giyim markasını piyasaya çıkartan Jennifer Lopez, tasarımcılığı en az müzik kadar ciddiye alıyor. Son olarak genç kızlar için hazırladığı 'Just Sweet' adlı koleksiyonuyla yine adından söz ettiriyor.

*LOPEZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Paris Hilton
Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, takı, iç çamaşırı, kıyafet, saç ürünleri, ayakkabı ve çanta tasarlıyor. "Kızları baştan aşağı giydirmeyi seviyorum" diyen Hilton, koleksiyonunda en çok ayakkabıları sevdiğini belirtiyor.

*HILTON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Beyonce
Yıllarca modacı olan annesi Tina Knowles'ın kıyafetlerini giyen Beyonce, annesinden sonra bu konuda bayrağı devraldı. Knowles, 2005 yılında annesiyle birlikte 'House of Dereon' adını taşıyan bir marka çıkarttı.

*BEYONCE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Victoria Beckham
David Beckham'la birlikte hazırladığı dVb jean markasıyla 2004 yılında moda dünyasına adımını atan Victoria Beckham, önümüzdeki günlerde kendi adını taşıyan elbise koleksiyonuyla da moda dünyasında yerini alacak.

*BECKHAM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Gwen Stefani
Ünlü şarkıcı Gwen Stefani'nin L.A.M.B adlı markasının ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. İlk kez 2004 yılında piyasaya çıkan markanın müşterileri arasında Jessica Alba, Paris Hilton ve 'Gossip Girl' dizisinin yıldızı Taylor Momsen gibi ünlü isimler de bulunuyor.

*GWEN STEFANI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları