kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Aguilera, oğlunun doğum tarihi olduğu için 12 numaralı kutuyu seçti. Fakat kutuda sadece 20 bin YTL Vardı.

Hamdi Bey'e 'dostum' dedi, çocukları sevindirdi

20.10.2008
Christina Aguilera, çocuklar yararına katıldığı 'Var mısın, Yok musun'da, 'gizemli bankacı' Hamdi Bey'le 'bizzat' konuştu ve 180 bin YTL'lik teklifi kopardı!..
Dünyaca ünlü şarkıcı Christina Aguilera'nın, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına katıldığı 'Var mısın, Yok musun' oldukça neşeli geçti. Acun Ilıcalı, "Dünyanın en iyi seslerinden biri, Christina Aguilera geliyor" diyerek, ünlü şarkıcıyı anons etti. Bu sırada, 24 yarışmacı 'Welcome Christina' diye pankart açtı.

*CHRİSTİNA AGUİLERA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Program ekibinin seçtiği 100 hayranının tezahüratı eşliğinde stüdyoya gelen Aguilera, kutusunu seçti ve yarışma başladı. Bir çocuğun isteğiyle açtırdığı ilk kutudan 1 YTL çıkınca çok sevinen ünlü şarkıcı, ikinci seçiminde 500 bin'i bulunca çok üzüldü. Buna rağmen iyi bir yarışma çıkartan Aguilera; aldığı teklifleri, Türkçe "Yokum" diyerek geri çevirdi ve yarışmayı sürdürdü.

Türkçe 'varım' dedi
Tüm mavileri bulan ve son dörde 20 bin, 250 bin ve 2 adet 500 bin YTL'lik kutuyla giren Aguilera, "Ben korkusuzum, devam edeceğim" diyerek 95 bin YTL'lik teklifi de reddetti. Fakat, son iki seçiminde de 500 bin'lik kutuları açtırdı. Hamdi Bey, kendisiyle konuşması durumunda daha yüksek teklif yapacağını söyleyince Aguilera telefonu aldı ve "Dostum, çocuklar için bana iyi bir teklif yapmalısın" dedi. Hamdi Bey de 180 bin YTL önerdi. Aguilere, yine Türkçe "Varım" diyerek 180 bin YTL'yi kabul etti.
Haberin fotoğrafları