kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Ekim 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Sette tanışan aşıklar yeniden aynı filmde!

19.10.2008
Sophie Marceau ve Christopher Lambert, felçli Muriel ile alkolik boksör Leo'nun aşkını anlatan 'L'homme de Chevet' adlı yeni filmlerinin setinde poz verdi..
2006 yılında 'La Disparue de Deauville' adlı filmin setinde tanışan ve büyük bir aşka yelken açan dünyaca ünlü oyuncular Sophie Marceau ve Christopher Lambert, Eric Holder'ın romanından beyazperdeye uyarlanan 'L'homme de Chevet' adlı film için yeniden birlikte kamera karşısına geçti.

Başta istemedik
Kolombiya'daki film setinin kapılarını Paris Match dergisi için aralayan ikili, "Aslında birbirimize bir daha profesyonel bir ortaklığın içine girmemek için söz vermiştik ama yapamadık. Filmde anlatılan aşkın gerçekliği ve yalınlığı bizi öyle etkiledi ki; yönetmen Alain Monne'un teklifini geri çeviremedik" diye konuştu. Kendi aşklarının da filmdeki kadar gerçek olduğunu belirten Sophie Marceau, kamera önünde de çok iyi bir ikili olduklarını söyledi ve ekledi:

Öpüşmek kolaydı
"Gerçek hayatta da sevgili olduğumuz için filmdeki öpüşme sahnelerinde hiç zorlanmadık. Normalde insan, tanımadığı biriyle böyle bir sahneyi paylaşırken zorlanabiliyor. Herkes kendine bir savunma alanı oluşturuyor ve karşı tarafın o alanı aşmasına izin vermiyor. Bizim ilişkimizde sınırlar yok. O yüzden bu tür sahneler çok doğal gelişiyor." Christopher Lambert ise, sette zaman zaman ufak atışmalar yaşadıklarını itiraf etti. Sophie Marceau'nun zaman zaman yönetmenlik yanını da ön plana çıkardığını belirten Lambert, sevgilisinin kendisini kimi zaman uyardığını belirtti. Bu durumun kendisini rahatsız etmediğini söyleyen ünlü aktör, eleştiriye açık olduğunu söyledi. Lambert, "Yönetmenimiz Alain Monne çekimlerde beni çok sık hayran hayran Sophie'yi izlerken yakalıyor ve 'Christopher evde değilsiniz. Ayrıca bu sahnede henüz Sophie'ye aşık değilsin. Ona liseli aşıklar gibi bakmayı kes' diye uyarıyor. Onun bu ikazlarına uymak için çok çaba sarf ediyorum" dedi.
Haberin fotoğrafları