kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Josh Brolin Başkan Bush'a ikizi kadar benziyor.

Alkolizmden Amerika Başkanlığı'na yolculuk

Zeynep Güler Ceylan
16.10.2008
Ünlü yönetmen Oliver Stone, Amerikan başkanı Bush'un hayatını anlattığı yeni filmi 'W' ile dikkat çekiyor. Stone filmde, Bush'un alkolizmden kurtuluşunu anlatıyor..
Beyazperdenin tartışma yaratmayı seven yönetmenlerinden Oliver Stone, kamerasını ABD Başkanı George W. Bush'a çevirdi. 'Geceyarısı Ekspresi', 'Müfreze', 'Büyük İskender' ve 'Dünya Ticaret Merkezi' gibi filmlerle adından söz ettiren Stone, yeni filmi 'W' vizyona girmeden yine tartışmalara yol açtı. Ülkemizde kasım ayında gösterime girmesi beklenen filmde Bush'un gençlik yıllarından başkanlık koltuğuna kadar geçen süreç konu ediliyor. Oscar ödüllü yönetmen Oliver Stone imzasını taşıyan filmin senaryosunu Stone, Stanley Weiser ile birlikte yazdı. Çekimlerine geçtiğimiz mayıs ayında Lousiana'da başlanan film, ABD başkanlık seçimleri öncesi vizyona girecek.

ÇEKİMLERİ GECİKTİ
'W'den önce 'Pinkville' adlı bir filmi yönetmesi beklenen Stone, Amerika'da özellikle televizyon sektörünü dibe vurduran senaryo yazarlarının grevi nedeniyle bu projesini iptal etmek zorunda kalmıştı. Başrolünü Bruce Willis'in oynaması beklenen film çekimlere kısa süre kala iptal edildi ve yönetmen Stone gözünü ABD başkanına çevirdi. Stanley Weiser'ın yazdığı senaryoyu çekmeye karar veren Stone, Weiser ile Bush üzerine yazılmış 17 kitaptan faydalandı.
Haberin fotoğrafları