kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat
Sevimli Dinozor Tatilde

Haftanın filmleri

16.10.2008
Sevimli Dinozor Tatilde
Urmel Voll in Fahrt
Tür: Animasyon
Yönetmen: Reinhard Kloss, Holger Tappe
Seslendirenler: Anke Engelke, Oliver Kalkofe, Roland Hemmo.
Kanatlı bir bebek dinozorun, arkadaşlarıyla okyanusun ortasındaki adada geçen maceraları. Bir dinozor avcısının ortaya çıkması ve dinozorları lüks yatında tutsak etmek için hain plânlar kurmasıyla her şey değişir. Avcı, sevimli dinozor ve arkadaşlarını yakalamaya çalışırken sürpriz biçimde ortaya çıkacak hayaletlerden habersizdir.

Acaip Bi Film
Disaster Movie

Tür: Komedi
Yönetmen: Jason Friedberg, Aaron Seltzer.
Oyuncular: Matt Lanter, Vanessa Minnillo, Nicole Parker, Crista Flanagan.
Filmde, bilinen her türlü doğal felâketin yaşandığı bir gecede hayatta kalmaya çabalayan 20'li yaşlardaki bir grup gencin başına gelenler anlatılıyor. Sex and the City'den Iron Man'e, her türden popüler filmin parodisini yapıyor.

Nights in Rodanthe
Sevgi Fırtınası

Tür: Dram
Yönetmen: George C. Wolfe
Oyuncular: Richard Gere, Diane Lane, Scott Glenn, Christopher Meloni.
Adrienne, küçük bir kasaba olan Rodanthe'de sükûnet bulmaya gelir. Sıkıntılarının kaynağı eve dönmesi için direten kocası ve ondan nefret eden kızıdır. Rodanthe'ye varışından kısa bir süre sonra, büyük bir fırtınanın yaklaştığı bildirilir. O sırada Dr. Paul Flanner de kasabaya gelir. Fırtına yaklaşırken, ikili huzuru birbirlerinde arar.

Max Payne
Tür: Macera
Yönetmen: John Moore
Oyuncular: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Beau Bridges, Chris O'Donnell.
New York'ta DEA ajanı olan Max Payne hayatta her şeye sahiptir; çok iyi bir iş, mükemmel bir eş ve güzel bir kız çocuk. Ancak bu Amerikan rüyası kısa zamanda bir kâbusa dönüşür. Bir gün eve döndüğünde eşi ve bebeğini vahşice öldürülmüş halde bulur. Kendi başına bu cinayetin izlerinin peşine düşer ve fakat olaylar onu çeteler, acımasız işbirlikleri ve şehrin gördüğü en şiddetli fırtınanın arasına çeker. Özlemle beklediği intikamın vakti gelmiştir.

Kod Adı: JCVD
Tür: Gerilim
Yönetmen: Mabrouk El Mechri
Oyuncular: Jean Claude Van Damme, Francois Damiens, Zinedine Soualem.
Jean Claude Van Damme olmak zor olmalı! Uluslararası tanınan bir ünlü ve geçmişindeki sadece video için çekilen filmlerle şöhretine biraz da gölge düşmüş bir süperstar. Sürpriz dolu bir kariyer hamlesiyle Van Damme, JCVD'de, tüm zaaflarını gözler önüne serme cesaretini gösterip kendisini canlandırıyor.
Haberin fotoğrafları