kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Sağlık haberciliğinin yeni sitesi

Giriş Saati : 14.10.2008 17:56
Yeni Haber
Sağlık haberciliğinin yeni adresi olmayı hedefleyen www.saglicaklakal.com, kadın sağlığından çocuk sağlığına, estetikten sağlıklı beslenmeye, özel dosyalardan sağlık gündemindeki son haberlere kadar "sağlık" deyince akla gelen her şeyi bünyesinde barındırıyor.

Dr. Gündüz Tezmen yönetimindeki www.saglicaklakal.com, Türkiye'nin en kapsamlı sağlık sitesi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi hedefliyor.

"Sağlık" en çok önem verilen ve de en çok merak edilen konuların başında geliyor. Bu sebeple gerek yazılı ve görsel basında, gerekse internette takip edilen konuların başında "sağlık" geliyor. Artık sağlık haberciliğinde yeni bir adres olan www.saglicaklakal.com ile doğru, güncel, anlaşılır ve en güvenilir bilgilere ulaşmayı mümkün kılıyor.

"SAĞLIK DÜNYASI" İLE GÜNCELİ YAKALAYIN

Yurt dışında yayınlanan, sağlıkla ilgili en güncel makaleler sitede "Sağlık Dünyası" bölümünde yer alıyor. Amerika'da, Avrupa'da yapılan araştırmaların sonuçları ilk önce www.saglicaklakal.com sitesinde yayınlanıyor. Günceli yakalamak isteyenlerin her gün düzenli olarak güncellenen ve anlaşılır bir dille yayınlanan makaleleri kaçırmamaları tavsiye diliyor.

KÖŞE YAZARLARI İLE BİLİMSEL BİLGİYE ULAŞIN

www.saglicaklakal.com sitesinde birbirinden değerli uzmanlar yer alıyor. Dr. Gündüz Tezmen yazılarına Saglicaklakal.com'da devam ediyor. Ayrıca Türkiye'nin önde gelen uzmanları da yazılarıyla siteye renk katıyor.

ÖZEL DOSYALAR VE DAHA FAZLASI

"Sağlığınız", "Diyet ve Beslenme" ,"Güzellik ve Bakım", "Sağlık Gündemi" başlıklarıyla her konuda akıllara takılan sorulara yanıt veren www.saglicaklakal.com gündemdeki konularla ilgili hazırladığı özel dosyalar ile de dikkat çekiyor.

Bu ana başlıklar dışında "Hesaplayıcılar", "Testler, ""İlkyardım", "Ansiklopedi", "Nöbetçi Eczaneler" bölümleri de ilgiyle takip edilen bölümler arasında yer alıyor.