kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Ekim 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ankesörlü telefondan internete girilebilecek

Giriş Saati : 10.10.2008 17:31
Türk Telekom, NokTTa ile ankesörlü telefonları birer multimedya aracına dönüştürüyor. Yetenekleri artırılan ankesörlü telefonlar, kullanıcılara SMS gönderme, görüntülü konuşma ve internette sörf yapma imkanı sunuyor.

Türk Telekom'un grup şirketlerinden Innova tarafından geliştirilen Türk Telekom NokTTa ile standart ankesörlü telefonlara ek olarak internet ve e-posta hizmeti ile fotoğraf çekip gönderme, SMS gönderimi ve Videofon aracılığıyla görüntülü görüşme hizmetleri sunuluyor.

NokTTa ayrıca, e-devlet işlemlerinin de yapılmasına olanak sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar, sokakta veya genel alanlarda bile dünyaya ve sevdiklerine internet ve diğer hizmetler sayesinde bağlanabilecek, katma değer servislerinden yararlanabilecek. Türk Telekom NokTTa sayesinde kullanıcılar, sokakta bile kendine ait bir kişisel alan yaratabilecekler.

Türk Telekom, İletişim Teknolojileri Sponsoru olduğu CeBIT Bilişim Eurasia 2008'de Türk Telekom NokTTa'nın yanı sıra ankesörlü telefonlar için geliştirdiği yeni ürün ve tarifeleri de duyurdu. Türk Telekom'un müşterilerine ankesörlü telefonlarda ev ve işyeri telefonlarının fiyat avantajını ve yeteneklerini sunmayı amaçladığı yeni ürünlerle artık sokak, okul ve askeri birlikler gibi ankesörlü telefonların bulunduğu her yerde StandartHATT tarifesindeki gibi dakikası 1 kontöre görüşme yapılabiliyor. Türk Telekom bayileri, ofisleri ve seyyar bayilerinden alınabilen Kontörlü Kartlar, tüm ankesörlü telefonlarda kullanılabiliyor.