kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Ekim 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Şehir Tiyatroları ''Çocuk Eğitim Birimi''ne öğrenci alacak

Giriş Saati : 13.10.2008 12:41
Güncelleme : 13.10.2008 22:14
Yeni Haber
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, ''Çocuk Eğitim Birimi''ne sınavla öğrenci alacak.

İBB'den yapılan açıklamada, sınava girecek olan çocukların 1999, 2000 veya 2001 doğumlu olmaları gerektiği belirtilerek, ön kayıtların 27 Ekim ile 9 Kasım tarihleri arasında Şehir Tiyatroları sahnelerinin Ümraniye ve Kağıthane Sadabad idare amirlerince kabul edileceği bildirildi.

Ön kayıt için çocuğun velisi tarafından idare amirliklerinden temin edilerek doldurulan başvuru formu, devlet hastanesinden alınacak sağlık raporu, yeni çekilmiş 2 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi gerektiği belirtilen açıklamada, 11 Kasım salı günü çocukların sınava giriş saatlerinin liste halinde sahnelere asılacağı kaydedildi.

Sınavların Kağıthane Sahnesi'nde 13 ve 14 Kasım tarihlerinde, Ümraniye Sahnesi'nde ise 17 ve 18 Kasım tarihlerinde gerçekleştirileceği ifade edilen açıklamada, sınava girecek adayların seçecekleri birer şiir ve şarkıyı ezberlemeleri gerektiği vurgulandı.

Çocuklara tiyatro sanatını tanıtmak ve sevdirmek amacını taşıyan eğitim çalışmalarının ücretsiz olarak verileceği kaydedilen açıklamada, eğitim çalışmalarının Anadolu yakasında Ümraniye Sahnesi'nde, Avrupa yakasında ise Kağıthane Sadabad Sahnesi'nde pazartesi ve salı günleri 16.3019.30 saatleri arasında yapılacağı bildirildi.

(AA)