kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Ekim 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Andy Garcia Dominik Garcia

Hollywood sonbahara 'kayıt' diyerek girdi

12.10.2008
Birkaç aydır Hollywood'daki film setlerinde yaşanan hareketlilik, yazın bitmesiyle hızlandı. Ünlü oyuncular, başta Amerika olmak üzere dünyanın dört bir yanına kurulmuş setlerde sinema ya da reklam filmi çekiyor. İşte çoğu önümüzdeki yıl gösterime girecek olan iddialı filmlerin setlerinden Us dergisine yansıyan kareler..
Andy Garcia ile kızı Dominik Garcia; son günlerde sadece evde değil, birlikte rol aldıkları 'City's Island' adlı filmin setinde de sık sık biraraya geliyor. Komedi tarzındaki filmin çok ses getireceğinden emin olan ikili; sıcak ilişkileriylebabakızdan çok, iki arkadaşı andırıyor.

Adını 'Gossip Girl' adlı gençlik dizisiyle duyuran Leighton Meester, beyazperdenin unutulmaz filmlerinden 'My Fair Lady'nin yeni versiyonunda rol alıyor. Genç yıldız, geçmişte Audrey Hepburn'ün rol aldığı filmin set aralarında parmak arası terliklerle dolaşıyor.

'Transformer's' serisinin ikinci filmi için biraraya gelen Megan Fox ve Shia Labeouf, sette çok eğleniyor. Fox, "Shia bazen kaprisli aktrisleri aratmıyor" diyor.

'Night At the Museum: 2' adlı filmde başrolü Ben Stiller ile paylaşan Amy Adams, ünlü aktörün enerjisiyle setin maskotu olduğunu söylüyor: "Ben hem çok komik, hem de çok seksi. O, birlikte çalıştığım en çekici aktör."

Jenny McCarthy'nin 'Command& Conquer: Red Alert' adlı son filminin çekimlerinin bir kısmı Malibu'da gerçekleştiriliyor. Güzel oyuncu filmde, 'Tanya' karakterini canlandırıyor.

Charlize Theron, yazı Christian Dior'un katalog ve reklam filmi çekimlerinde geçirdi. Firmanın 'J'Adore' adlı parfümünün yeni yüzü olan Theron, çekimlerde yine çok seksiydi.