kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Güven Özek - Tatsuya Mori

Mori: Türkiye'de üç yıllık hedeflere bir yılda ulaştık

06.10.2008
NEC'in Başkanı Mori, "Türkiye'de 3 yıllık hedeflere 1 yılda ulaştık. Biz de Özel Bilgi İşlem'i 'en iyi distribütör' olarak ödüllendirdik" dedi..
Türkiye pazarına Özel Bilgi İşlem A.Ş. distribütörlüğünde bir yıl önce giren NEC Computers, yeni dizüstü bilgisayarı Otomo'nun dünya tanıtımını Türkiye'de yaptı. Tanıtımda, NEC'in Başkanı Tatsuya Mori, Güney ve Orta Avrupa'dan Sorumlu Genel Müdür Jorge Leitao ve Özel Bilgi İşlem A.Ş. Genel Müdürü Güven Özek, NEC Computers'in Türkiye'de geçirdiği bir yılı değerlendirdi.

'TÜRKİYE DİNAMİK BİR PAZAR'
Başkan Mori yaptığı konuşmada Özel Bilgi İşlem ile çok başarılı bir çalışma yaptıklarını belirterek, "Marka bilinirliği, pazarlama faaliyetleri ve satış hedefleri açısından 3 yıl olarak belirlediğimiz başarıyı 1 yılda gerçekleştirdik. Türkiye pazarı, dünyadaki teknolojik gelişmeleri dikkatli bir şekilde izliyor ve bünyesine katmakta gecikmiyor. Çok dinamik bir pazar. Biz de bu pazara kısa sürede nüfuz etmeyi başardık. Sonuçtan çok mutluyum" şeklinde konuştu. Yaşanan terör saldırılarından ötürü çok üzgün olduklarını söyleyen Mori, Fransa hariç Güney ve Orta Avrupa pazarlarındaki 'en iyi NEC distribütörü' ödülünü Özel Bilgi İşlem'den Güven Özek'e verdi. Özel Bilgi İşlem A.Ş. Genel Müdürü Güven Özek ise şunları söyledi: "Dizüstü bilgisayarda yüzde 3'lük bir pay elde ettik. Fakat perakende bizim için çok önemli değil. Kurumsal ve kamu ihalelerine ağırlık vermek istiyoruz."