kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Hadise'ye suç duyurusu

Giriş Saati : 11.10.2008 17:00
Güncelleme : 11.10.2008 22:49
Yeni Haber
Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Arena adlı kulüpte 4 Ekim Curmartesi günü yaşanan olaylı konser nedeniyle; ünlü popçu Hadise hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Arena kulübün sahibi Kamil Issı, "Hadise kendi reklamını yapmak için planlayarak kavga çıkarttırmıştır" diyerek savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Konuyla ilgili olarak bir basın toplantısı düzenlenen işletmeci Kamil Issı, kulübün avukatı Necmettin Yankol ve konser gecesi Hadise'nin korumalığını yapan İsmail Koyuncu ile ünlü popçu Hadise'yi kınadı. Konser gecesi hiç arzu etmedikleri olayların yaşandığına işaret eden Issı, "O gece güvenliğini bizim yapmamız gerekiyordu, bunu yapmadı. Kendisiyle yaptığımız sözleşmede yer alan maddelere uymayarak konser öncesi basın mensuplarına üç dakika röportaj vermeyi reddetti.

7 kişilik korumanın eşliğinde gazetecilerden adeta kaçarak benim kullandığım yönetim odasına girdi. Ben de sözleşmenin maddelerini hatırlatmak, basın mensuplarının kendisini beklediğini söylemek için odama yöneldim. Kapıdaki korumalar, beni görünce tereddüt etmeden kapıyı açtılar, tam içeriye girmek üzereydim ki, Hadise hanım bağırarak bir kişiyi üzerime gönderdi. Hadise'nin koruma şefi ve adının Cemalettin İlbuva olduğunu sonradan öğrendiğim şahıs, odaya geliş sebebini anlatmama rağmen beni itekleyerek küfür etmeye başladı" dedi.

Hadise'nin kendilerinden habersiz Marmaris'ten korumalar tuttuğunu ve kavga anında bu korumaların devreye girdiğine işaret eden Issı, "Bana hakaret eden korumaya yaptıkları uyarı da işe yaramadı. Yapılanlara dayanamayan ve o gece Hadise'nin koruması olarak tutulan İsmail Koyuncu, beni içeri almamakta direnen şahsa kafa atınca ortalık karıştı. Yani kavgayı Arena çalışanları değil, Hadise'nin korumaları çıkarttı. Baş sorumlusu da, gündemde kalabilmek, reklamını yapmak için çirkin bir senaryo yazdığına inandığım Hadise'ydi.

Koca sezon boyunca birbirinden ünlü çok sayıda popüler isim burada sahneye çıktı, yüz binlerce kişi burada eğlendi, ama o geceye kadar bir tek tatsız olay yaşanmadı. Bu da yetmez gibi, olayın ardından basında, bizi küçük düşüren, Hadise'yi ise mağdur gösteren bazı haberler yer alınca biz de yargıya başvurmaya karar verdik. Hadise hakkında hem sözleşme maddelerini ihlal ettiği hem de kavgayı azmettirdiği, korumaları hakkında ise müessir fiil uyguladıkları ve kamu güvenliğini bozdukları gerekçesiyle Pazartesi günü Savcılığa suç duyurusunda bulunup dava açacağız" şeklinde konuştu.

Geçen hafta konser öncesi çıkan kavgaya karışan İsmail Koyuncu çıkan olaylara üzüldüğünü belirterek, "Olaydan hemen önce benden Kamil beyi kapıdan uzaklaştırmamı istediler. İşyerinin sahibine bunu yapmayı reddedince Celalettin İlbuva, beni de itip küfretmeye başladı dayanamadım kafa attım sonrası malum. Bir arkadaşım aracılığıyla, 100 YTL karşılığı Hadise'nin korumalığını yapmak üzere anlaştım ama o parayı da alamadım" diye konuştu.

Avukat Necmettin Yankol ise, yaşananlar ile ilgili olarak, şunları söyledi: "Müvekkilim ile şarkıcı arasında yapılan sözleşmede anlaşmazlık halinde taraflar 10 bin Euro ödemeyi taahhüt etmişler. İsteyeceğimiz tazminat bu rakamın altında olmayacak"

(İHA)