kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Kısa... Kısa...

02.10.2008
Barınakta kalmasın
Bu resimdeki kurt köpeği inanılmaz uysal, sakin ve güzel. Çok zorlu bir geçmişi var ve barınakta yaşaması çok zor. Onu sahiplenmek isterseniz, tulaydiker@yahoo.com adresine mail atabilirsiniz.

Sarman kız
Bu güzel sarman kız sokakta ileri derecede üşütmüş, bir deri bir kemik kalmış olarak bulunmuş. Tedavisi yapılıp kısırlaştırılan, aşıları da tamamlanan bu sevimli kıza yuva aranıyor. Bilgi için tel: (0536) 989 80 74

Tesadüfen kurtuldu
Bahçeköy orman yolunda bulunan bu yavru, kısırlaştırılıp oraya atılmış. İkiüç aylık olmasına rağmen kısırlaştırılmış. Ameliyat yerinden iltihap sızıyormuş. Onu kurtaran hayvanseverler; "Tesadüfen bulmasaydık acılar içinde ölecekmiş," diyorlar. Kulağındaki kırmızı küpeden ameliyatı Eyüp Belediyesi'nin taşeron şirketi Deniz Kimya'nın IBB Hasdal'da yaptığını anladık. Onu ormanda acılar içinde ölüme terk edenler hakkındaki düşüncelerinizi lütfen aşağıdaki mail adresine iletin." ahmetgenc@eyup.bel.tr

Bahçedeki bebek
Bir bahçeye atılan bu kız bebeğe acil yuva aranıyor. Havalar iyice soğumadan onu sahiplenmek isterseniz, (0538) 430 66 78 numaralı telefonu arayın.

Sokakta yaşayamaz
Fotoğrafta görülen minik bebek, bir çöp kutusunun yanında bulunmuş. Veterinerler artık görme şansı olmadığını söylüyorlar. Sokakta bu haliyle yaşaması çok zor. Evinizde ona açabileceğiniz ufak bir yer varsa, (0532) 573 03 17 numaralı telefonu arayın.
Haberin fotoğrafları