kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

dvd ekranı

Yavuz Baydar
02.10.2008
Leatherheads / İkili Oyun (D Home) Film: * * * / Ekstralar: *
Eski rugby oyuncusu Dodge Connolly takımı Bulldogs'u kurtarmak için sıkı bir transfer yapar. Carter Rutherford'a göz koymuştur. Sonunda transfer olur ve 'savaş kahramanı' olan Carter olaylı bir şekilde takıma gelir. Tabii yığınla gazeteci de peşine takılır. Bunlar arasındaki genç ve güzel Lexie, köpekbalığı gibidir. Tek amacı Carter'ın karanlık geçmişini araştırmaktır. Tabii o arayışını sürdürürken hem Carter, hem de Dodge kıza âşık olurlar. Acaba kim kızı kazanacaktır? Some Like It Hot günlerini hatırlatan, tatlı bir komedi. Clooney harika. Renee Zellweger ise o kadar harika değil.

Vantage Point / Bakış Açısı (Tiglon) Film: * * * / Ekstralar: * * * *
İspanya'daki bir antiterörizm konferansı sırasında Birleşik Devletler başkanı bir suikastçının kurşununa hedef olur. Sekiz yabancı, bu suikasta tanık olur; çoğu onu filme çekmiştir. Ama acaba gerçekte ne görmüşlerdir? Dakikalar ilerlerken, gerçek yavaş yavaş şekillenmeye başlar. Pete Travis, sürekli şaşırtan, kıvır kıvır senaryolu bir film yapmış. Sürpriz sonuyla çarpıcı bir siyasi thriller. Mesajı olduğu bile söylenebilir. Kadro da müthiş. Dennis Quaid, Forest Whitaker, William Hurt...

Meet Bill / İçgüveysi Bill (D Home) Film: * * / Ekstralar: *
Bill tam manasıyla içgüveysinden hallice örneğidir. Berbat bir işte çalışır, kayınpederin parasıyla geçinir, karısı tarafından aldatılır. İşler daha da kötüye gidince gay kardeşinin yanına sığınır ama o da olmaz. Kader rüzgârları esince kendisini bir gençle tanışmış bulur. Bu kendine güvenli genç, Bill'i güzel Lucy ile tanıştırır. Ve Bill'in iç çamaşırı satıcılığına giden macera yolları açılacak ve hayatı toparlanacaktır. Acaba? Aaron Eckhardt'lı, eğlencelik bir komedi.

The Other Boleyn Girl / Boleyn Kızı (Tiglon) Film: * * * * / Ekstralar: * * *
Nefes kesen bir sahneleme, heyecan verici (tam gerçek olmasa da) bir hikâye ve göz kamaştırıcı (Amerikan ve Avustralya aksanlarına aldırmazsak) oyuncular. Boleyn ailesinin hırslı erkekleri (baba ve amca) atak bir kız olan Anne ile kendi halinde Mary'i, Kral ile evlenmeye zorlarlar. Kızkardeşler arasındaki mücadele giderek nefrete dönüşür. Kral sonunda çekingen Mary'i kendisine metres edinir. Ama Anne peşini bırakmayacaktır. Tarihin içinde güzel bir yolculuk.
Haberin fotoğrafları