kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Fionna Lola Peter Facinelli Jennie Garth Luca

Hollywoodlu anneler çocuklarını anlattı

09.10.2008
Onlar Hollywood'un en ünlü yıldızları... Hepsi işlerini yaparken dev kesiliyorlar ama evde sevgi dolu birer anneye dönüşüyorlar. Hollywoodlu anneler çocuklarını yere göğe sığdıramıyor..
Jennie Garth
Adını 'Evimiz Hollywood'da' adlı diziyle duyuran Jennie Garth'ın büyük kızı Luca 11, ortanca kızı Lola 5 yaşında. Küçük kızı Fionna ise 24 aylık. Peter Facinelli ile mutlu bir evliliği olan Garth, şöyle konuşuyor: "Çocuklar bana bir şey yaptırmak istediklerinde inanılmaz bir işbirliği içine giriyorlar. Zaten genelde de kendi aralarında iyi anlaşıyorlar. En büyük zevkimiz; babalarını da aramıza alıp hep birlikte dans etmek."

Tori Spelling
Ünlü oyuncu Tori Spelling'in Liam adında 1.5 yaşında bir oğlu ve 9 Haziran'da dünyaya gelen Stella adında bir kızı var. Oğlunun zaman zaman minik kız kardeşini çok kıskandığını belirten Spelling, "Liam evde kıskançlık krizlerine girip, ağlıyor. Ancak dışarıdayken kız kardeşini herkesten koruyor" diyor. Spelling, eşi Dean McDermott'ın da çocukların bakımında kendisine çok yardımcı olduğunu belirtiyor.

Jenny McCarthy
Yönetmen Josh Asher ile yaptığı evlilikten Evan adında 6 yaşında bir oğlu olan Jenny McCarthy, otistik bir çocuk büyütmenin zorluğuna dikkat çekiyor. Eşi tarafından terk edilen güzel oyuncu, sevgilisi Jim Carrey'nin oğluna öz babasının göstermediği ilgiyi gösterdiğini söylüyor ve ekliyor: "Jim, Evan ve ben sahilde vakit geçirmeyi çok seviyoruz. Özellikle, birlikte kumdan kaleler yapmaya bayılıyoruz."

Sharon Osbourne

NBC'deki 'America's Got Talent' yarışmasının jüri üyelerinden Sharon Osbourne ile müzisyen eşi Ozzy Osbourne'ün Aimee, Kelly ve Jack adlarında üç çocuğu var. Sharon Osbourne, 20'li yaşlarındaki çocuklarının geçmişte kendisini çıldırttıklarını söylüyor: "Kavga ederlerdi. Büyüyünce uyuşturucu kullandılar. Ama yine de, onlarla hep gurur duydum."
Haberin fotoğrafları