kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Fuardan

02.10.2008
RENAULT ZE
Renault Ze fuarda elektrikli araçlara iyi bir örnek oluşturdu. Yüzde 100 elektrikli bir model olun Z.E Concept, 226 Nm tork üretiyor. Ayrıca 70 kW'lik elektrik motoru ile lityum-ion akülere sahip. .

NISSAN NUVU
Nissan, fuarda Nuvu ile şehiriçi kullanımda geleceğe dair bakış açısını yansıtıyor. Üç metre uzunluğundaki yeni konsept 2+1 kişilik oturma kapasitesine sahip.

TOYOTA IQ

Toyota IQ şehir içi ulaşım için tasarlanmış bir model. Ultra kompakt ve çevreci olan araç, iç mekân tasarımı ile geniş bir hacim sunuyor. Araç üç metrenin altında bir uzunluğa sahip.

FERRARI STATESTATE CALIFORNIA

Ferrari'nin yeni modeli California, V8'lik bir motora sahip olacak. Alüminyum gövdeye sahip olan aracın, Ferrari'nin F1 çekiş kontrol sistemi ve yeni çok noktadan bağlantılı süspansiyon sistemi olacak. Araç, Ferrari tarihinde ön tarafa konumlandırılmış ilk motora sahip.

FIAT 500
Fiat 500 Abarth Essesse, modelin 'en ateşli versiyonu' olacak görünüyor. Fiat 500'de 1.4 lt'lik standart motor revize edilerek gücü 135 HP'den 160 HP'ye, torku da 230 Nm'ye çıkarılmış. Fiat 500, 100 km.'ye 7.4 saniyede çıkıyor.

MERCEDES FASCINATION
Alman Mercedes'in E Serisi'nin yeni yüzü hakkında ipuçları taşıyan 'Fascination' konsepti, tek kapılı bir station mantığında tasarlanmış. Konsept otoda hibrid motor bulunuyor.

CITROEN C3 PICASSO

Citroen, Picasso ailesine bir yeni model daha ekledi. C3'ün genişletilmiş bir versiyonu olan C3 Picasso, yüksek yapısı ile de ilk bakışta bir SUV'yi anımsatıyor.
Haberin fotoğrafları